מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקותהלית24/02/2009
שלום, קיבלתי תוצאות לבדיקות שתן vitekantibiotics 1 ampicillin s ciprofloxacin s nitrofurantion s vancomycin s יש לציין שבדיקות השתן הרגילות יצאו תקינות אני עם כאבים באזור הכליות (ובעבר היה לי דלקת בכליה שמאלית) הכאבים דומים מאד עשו לי אולטרסאונד לכליות ויצא תקין האם יש קשר לכאבים ולדלקת? אני לא יכולה לישון על צד ימין. מה לעשות? (הרופאה הכינה לי מרשם לאנטיביוטיקה). תודה תודה הלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלית
ד''ר אופיר אביזהר24/02/2009הבדיקה שרשמת מראה רגישות לאנטיביוטיקה - אני מבין שנעשתה תרבית שתן, ונמצא חיידק.
נרשם לך טיפול אנטיביוטי. אני מקוה שאת נוטלת את הטיפול. רופא המשפחה צריך לוודא שהטיפול מתאים על פי הרגישות.
יש לטפל מלא, ואני מקוה שתרגישי טוב יותר. אם אין שיפור, אם יש חום מאוד גבוה, אם יש בעיות נוספות כמו פריחה או הקאות יש לראות רופא פעם נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נסופת
הלית24/02/2009תודה תודה על תשובתך המהירה האם הכאבים שיש לי בצד ימין באזור הכליות קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלית
ד''ר אופיר אביזהר25/02/2009בהחלט יתכן שיש קשר, ועל הרופא המטפל לדעת על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)