בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    משה
    08/03/2009

שלום, בבדיקת דם שערכתי התקבלו מספר תוצאות אשר מחוץ לטווח. אני מתאמן באופן קבוע פעמיים בשבוע וכעת הגדלתי את כמות האימונים שלי (בעיקר ריצות ארוכות). אודה לכם אם תסבירו לי את התוצאות ומה עלי לעשות על מנת להפוך את התוצאות שיהיו בתוך הטווח. HDL Chol - 50.18 Glucose - 67.6 Phosphate - 2.25 תודה רבה, משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• למשה

ד''ר אופיר אביזהר
    08/03/2009

הסוכר וה-HDL כולסטרול מצוינים.
    הייתי עוקב אחר רמת סידן וזרחן בדם. הסטיה בזרחן קטנה ובהעדר נתונים נוספים לא ניתן לדעת אם יש משמעות ומהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק. גם הסידן גבולי

משה
    08/03/2009

תודה רבה ד"ר. למרות שלא כתבתי צדקת גם רמת הסידן היתה גבולית. הסידן יצא לי 8.81 וביחד עם הזרחן שעומד על 2.25 כנראה שיש לי מחסור בשניהם. מה זה אומר שעלי לעקוב אחרי זה? ומלבד המעקב הפאסיבי, איך אני באופן אקטיבי מעלה את רמת הזרחן והסידן בגוף שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה

ד''ר אופיר אביזהר
    09/03/2009

הרמות כפי שציינת לא מסוכנות, והבעיה היא לא להעלות את הרמות אלא למצוא את הסיבה. אכן כדאי שתהיה בקשר אם רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

משה
    09/03/2009

אני אבדוק עם הרופאה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו