מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם בהריוןע09/03/2009
אתמול עשיתי העמסת סוכר לאחר 50 גרם ובאותה דקירה גם ספירת דם. להלן התוצאות המחשידות : WBC 11.03 k/ul netrophils 75.0% %lymphocytes 17.7 neutrophils 8.28 k/ul glucose 147.7 mg/dl לאחר 50 גרם סוכר . לתשובתך המהירה אודה מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לע.
ד''ר אופיר אביזהר09/03/2009לגבי ממצאי ספירת הדם ששלחת אני לא רואה משהו יוצא דופן, אך לא שלחת את הספירה המלאה. אני מקוה שגם ההמוגלובין תקין.
לגבי העמסת הסוכר - אני לא יודע את הסיבה לבדיקה.
באופן כללי - הבדיקה שאני מכיר נעשית בדיקת רמת סוכר בצום, ושעתיים לאחר 75 גרם סוכר. בצום רמת הסוכר צריכה להיות מתחת 100 מ"ג%, וסוכרת זה מעל 126 מ"ג%. שעתיים לאחר העמסת הסוכר רמת הסוכר אמורה להיות נמוכה מ-140 מ"ג%, וסוכרת זה מעל 200 מ"ג%.
כך נראה שאין סוכרת.
בכל אופן אני מציע לך להראות את הבדיקות לגינקולוג כדי שיבחן את משמעות הבדיקות לגביך אישית ולגבי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אופיר שלום
מ09/03/2009שאר התוצאות בספירת דם הם בתוך הסוגריים לכן לא ציינתי לך אותם. לגבי העמסת הסוכר, יש בדיקה ראשונית שעושים עם 50 גרם (בלי צום) , ולאחר התוצאות ואם יש חשד לסכרת עושים בדיקה נוספת של 100 גרם בצום... 2 שאלות : -האם יש חשד ולגשת לבדיקה של 100 גרם סוכר? - האם WBC לא מראה על זיהום? יצא מעל הנורמה .... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלע.
ד''ר אופיר אביזהר09/03/2009זו לא הבדיקה המוכרת לי - ועל כן עליך לשאול את מבקש הבדיקה.
לא נראה לי שיש לך סוכרת כעת - הריונית או אחרת.
WBC יכול לעלות ממליון סיבות ואם אין תלונה מכוונת או עדות אחרת לזיהום לא ניתן לומר שיש זיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אופיר
מ09/03/2009תודה רבה הרגעת אותי ישר כח על התשובות המהירות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)