מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ספירת דם לא טובהשירלי09/08/2007
שלום, אני בת 28 תוצאות בדיקת ספירת דם לא יצאו טובות כלומר-
wbc, rbc, hb, hcp, mcv,mchc, baso, mono, baso נמוכים כלומר כמעט מתחת לסקלה אך lym% גבוה, ברצוני לציין שעשיתי בעבר בדיקות אלו והתוצאות דומות. אני לוקחת כדורי ברזל וb12 באופן קבוע מפני שהרופאת משפחה שלי חושבת שאני סובלת מאנמיה ( לאור בדיקות נוספות שעשיתי). הייתכן ויש קשר בין אנמיה וחוסר דם לבעיה של דליות ברגליים כלומר אי ספיקה ורידית (אימי עברה ניתוח קשה ברגליה לאור פקקת וחסימה) וכנראה שגם אני סובלת מאותה בעיה של דליות ברגליי וכאבים בגפה התחתונה. אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
ד''ר אופיר אביזהר12/08/2007שלום שירלי,
אני לא רואה קשר עקרוני בין דליות ורידיות ברגליים לאנמיה.
הסיבה השכיחה בגילך לאנמיה היא חוסר ברזל עקב מחזור, אך רופא שמכיר אותך ואת בדיקותיך צריך להחליט אם יש צורך בברור נוסף, בעקר אם יש שינויים גם בספירת הדם הלבנה.
בברכה,
ד"ר אופיר אביזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר אביזהר אופיר
שירלי12/08/2007תודה על התשובה המהירה,
בקשר למה שציינת אני צריכה לבדוק למה יש לי שינויים בספירת דם לבנה ( ברצוני לציין שתמיד שינויים אלו היו קיימים ז"א לא היה שינוי כל כך גדול מבדיקה לבדיקה ) האם יש קשר בין מוצא משפחתי (עירק) לבין שינויים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי
ד''ר אופיר אביזהר13/08/2007שלום שוב, שירלי.
אני לא מכיר את ספירת הדם שלך, ואני סבור שמי שמטפל בך יענה לך לגופו של עניין.
חריגה קבועה קלה לכאן או לכאן, יכולה להיות וריאציה של הנורמה. לגנטיקה, כנראה גם למוצא, יכולה להיות השפעה. אך עדיין - ההתיחסות אליך היא קודם כל כפרט, וכאן רופא/ת המשפחה צריך לקבוע.
בברכה,
ד"ר אופיר אביזהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
שירלי13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)