מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר לבדיקות דםחגית03/04/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצ"ב בדיקות ישנות
חגית03/04/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת רקע
חגית03/04/2009אני בת 35, עובדת בעבודה משרדית, בדרך כלל בריאה. מעשנת.
לאחרונה סובלת מכאבי ראש נוראיים.
8 שעות שינה לא מספיקים לי.... (כל הזמן עייפה) בסופי שבוע ישנה יותר מ 12 שעות ועדיין עייפה.
יש לי בעיה בשיער (דילדול).
לא צורכת תרופות באופן קבוע.
בעקבות הבדיקות האחרונות קיבלתי: SIMVACOR 20MG + ELTROXIN 50MCG
בנוסף
הפניה להמטולוג וצילום בלוטת המגן ובטן תחתונה ועליונה.
אני מבקשת לקבל תשובה לגבי הבדיקות והטיפול שקיבלתי.
ותשובה לגבי הסטיות בבדיקות (-/+) מה זה אומר.
הייתי רוצה לדעת גם חוות דעת או המלצה לגבי המשך בדיקות.
רציתי לדעת אם כדי לבצע בדיקות חוזרות לפני נטילת התרופות.
מודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר ששכחתי לציין
חגית03/04/2009לפני שבועיים היתה לי דלקת גרון קיבלתי אנטיביוטיקה.
לאחר שסיימתי עדיין הגרון כואב.
ופרט נוסף לאחרונה (כחודש) יש לי קצת חום (37.5 בקירוב) בשעות הערב.
אני מתנצלת על השאלה המסורבלת.
זו פעם ראשונה, אני מקווה שלא החסרתי פרטים נוספים.
פשוט בזמן האחרון אני נורא עצלנית ועייפתי מלהיות עייפה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
ד''ר אופיר אביזהר05/04/2009יש מספר נושאים שצריך לשים לב.
ראשית - תפקוד בלוטת התריס. יש כנראה תת פעילות של הבלוטה, ויתכן שזה גורם לחלק מתלונותיך. חשוב שתהיי במעקב אנדוקרינולוגי.
שנית - רמת הכולסטרול גבוהה מאוד. תת פעילות בלוטת התריס יכול להשפיע לרעה על רמת הכולסטרול, וכדאי לראות את רמת ה-LDL כולסטרול בדם לאחר שהבלוטה מאוזנת. אני מניח שבכל מקרה תזדקקי לאיפול בסטטין (סימבקור למשל). יש להגיע לרמת LDL כולסטרול פחות מ-130 מ"ג%.
שלישית - בבדיקה הנוכחית יש עליה בחלבון בדם, בעיקר גלובולינים, ועליה בתרומבוציטים. יתכן שזה עקב המחלה החריפה בה טופלת באנטיביוטיקה, יתכן עקב בעיה בבלוטת התריס, יתכן אחר. חכי חודש מההחלמה וחזרי על הבדיקות. אם עדיין לא תקין - יש לבדוק את הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, רציתי לדעת...
חגית05/04/2009רציתי לדעת לגבי התרופה השניה (לטיפול בבלוטת התריס)
לקחתי אתמול כדור ראשון, זה גרם לי לדופק חזק, רעד בגוף, זיעה וישנתי המון.
היום לא לקחתי מאחר שפחדתי לעבור את אתמול שוב, ומסיבה שזה משבש לי את היום.
השאלה שלי,
האם הגוף צריך להתרגל לתרופה ולהמשיך, או לבצע בדיקות חוזרות לבלוטת התריס לפני שאמשיך עם התרופה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
ד''ר אופיר אביזהר06/04/2009ELTROXIN היא ההורמון של בלוטת התריס. עקרונית הוא לא אמור לגרום לתופעה אם הוא רק מאזן, אך הוא יכול לגרום לתופעה כזו אם המינון גבוה יותר. אולי כדאי להוריד מינון - כדור ביומיים. עקרונית - ברמת TSH לא מאוד גבוהה, 6-7, ועם FT4 TT3 תקינים לא תמיד מוכרחים לטפל. בכל אופן אני לא יכול לייעץ לך לגבי טיפול ואת צריכה להתייעץ ברופא המטפל בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)