מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים במפשעה - תוצאות בדיקות דםאורן16/04/2009
שלום
מזה כשנה אני סובל מגירודים במפשעה וכן באשכים (הרגשה של כוויה)
כל זה ללא סימנים כלשהם באיזורים אלו.
לכן ביצעתי בדיקות דם שתוצאותיהם מראות על מספר דברים חריגים:
RBC-Red Blood Cells 5.71
Hemoglobin 17.4
Lymphocytes 18.2
Eosinophils % 6.3
(נתונים אלו הם מהאתר של מכבי שדרכו קיבלתי את התשובות)
האם יש קשר לגירודיםו\או בעיה כלשהי בנתונים ללא קשר לגירודים?
תודה רבה
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
ד''ר אופיר אביזהר16/04/2009לא ניתן לעשות אבחנה מרחוק.
הספירה הלבנה לא מלאה - האם כלל הכדוריות הלבנות (WBC) בנורמה? האם כשאתה כותב לימפוציטים 18.2 האם מדובר במספר אבסולוטי באלפים (שאז זה גבוה) או שזה באחוזים (שאז זה מעט נמוך)?
מה שתופס את עיני זה רמת ההמוגלובין שהיא גבולית גבוהה. האם אתה מעשן? כדאי להשוות לבדיקות קודמות ולעקוב. אני לא יודע אם יש קשר לגרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות + תמונה
אורן16/04/2009שלום דוקטור
ראשית תודה על תשובתך.
הכנתי וצרפתי תמונה של הנתונים כולם מהתוצאות של בדיקת הדם.
אשמח אם תעיין בהן.
לשאלתך אם אני מעשן אז אכן אני מעשן.
אם לא ציינתי..אני בן 32
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן
ד''ר אופיר אביזהר19/04/2009ספירת הדם בסך הכל תקינה, סבירה.
לתזומת לבך - רמת הטריגליצרידים מעט גבוהה, ו-HDL כולסטרול מעט נמוך. מופיע הרבה באנשים עם עודף משקל. חשוב לשמור על משקל גוף תקין ופעילות גופנית סדירה.
השילוב של אלה עם עישון אינו טוב לטווח הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תודה
אורן19/04/2009תודה רבה דוקטור
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)