מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב בלילהעמרי19/04/2009
שלום!
מזה כחודש ושבוע אני סובל מכאבי גב בלילה, בד"כ כ-6 שעות לאחר שאני הולך לישון. הכאב בגב העליון מעט מימין לעמוד השדרה ומעיר אותי בכל לילה. בחלק מהלילות אני קם מזיע מאד.
בבדיקות דם נמצא LDH 600, CRP 26, שקיעה תקינה, CMV IGM 0.91, שלילי ANA.
בצילום חזה נראתה סרעפת מעט גבוהה אבל הרופא התייחס לצילום כתקין.
אוטופד ביצע צילומי רנטגן לגב. הצילומים היו תקינים. נשלחתי למיפוי עצמות + SPECT שגם הוא ללא ממצאים.
ירדתי במשקל כ-10 ק"ג בכ-10 חודשים ללא כוונה מיוחדת, פשוט שיניתי את מקום העבודה והתחלתי לאכול מסודר.
במשפחתי יש הסטוריה אצל רבים מבני המשפחה של גידולים סרטניים בבלוטת התריס. אצלי בבדיקת TSH הערכים היו תקינים.
בשלב זה הרופאים עדיין לא יודעים מה גורם לתסמינים. אשמח לקבל חוות דעת או כיוון כלשהו שעלי לבקש לבדוק או לשלול בהקדם.
תודה רבה,
עמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמרי
ד''ר אופיר אביזהר20/04/2009אני מבין שאינך חש בטוב ואתה חרד. השקעת הרבה בכתיבת השאלה וצר לי לאכזבך, אך איני יכול לעזור לך מרחוק. אני אפילו לא יודע את גילך. נראה לי שיש מי שמברר. תמיד אתה יכול לפנות לברור אצל רופא נוסף.
אם אתה חושש מסרטן בבלוטת התריס הבדיקה המתאימה היא US .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדוק את הלבלב, בסי טי
יפה30/04/2009הרזייה חזקה ללא כוונה, מקביל לכאבי גב בלילה יכול בהחלט להעיד על בעיה בלבלב. יש שלב שניתן לנתח, אבל צריך לפעול מהר מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)