מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות ANTINUCLEAR ABחסויה19/05/2009
שלום רב ד"ר
הייתי בטיפולי הפרייה כ 5 החזרות ללא צלחה במשך שנתיים ,החלטתי בתום הטיפולים לבצע בדיקות מקיפות פניתי לרופאת משפחה תוצאה הראתה לי ANTINUCLEAR AB פוסיטיב JHUCH/
למה הכוונה ?האם זה מפריע בכניסה להריון ?לאיזה רופא עליי לפנות על מנת לדעת המשך מאחר ורופאת משפחה אמרה לי לפנות לרופא נשים.?אנא סייע בעדי1
האם עליי לחוש משהו חריג ?מאחר ואני לא חשה בכלום!
תודה מחכה לתשובות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדגנית
ד''ר אופיר אביזהר20/05/2009את באמת צריכה לפנות לרופא הנשים.
אני לא יודע למה בדקו את הבדיקה הזו, אך זה שבקש אותה צריך להסביר אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -דגנית
חסויה20/05/2009שלום שוב ד"ר
אני ביקשתי לבצע בדיקות מאחר ולא נכנסתי להיון למרות שיש לי הריון טבעי 1 בקיסרי ומאז אנני אני .
פניתי לאופאת משפחה ואמרתי לה שמעוניינת אני בבדיקות מקיפות .מה זה מראה הבדיקה מה כוונת התוצאות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית
ד''ר אופיר אביזהר20/05/2009אני מבין את חששך, אך אני לא גינקולוג ולא רשאי לענות בנושאים אלה.
אין גם מובן לבדיקה הזו ללא הקשר לתלונות הנבדק, בדיקתו הגופנית, ההסטוריה שלו וממצאים אחרים. הבדיקה בודקת נוגדנים עצמוניים, לגרעיני תאים. קשה לי לראות שיעשו בדיקה כזו כבדיקת סקר רק כי בקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה20/05/2009שלום ד"ר כן ביצעו בדיקה זו לפי בקשתי וכן שכחתי לציין שבאמצע טיפולי ההפרייה יצאו לי כחולים על איזור האגן וכתוצאה מזה הרופאה הפנתה אותי לבדיקה זו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)