תוצאות ANTINUCLEAR AB

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות ANTINUCLEAR AB
    חסויה
    19/05/2009

שלום רב ד"ר
    הייתי בטיפולי הפרייה כ 5 החזרות ללא צלחה במשך שנתיים ,החלטתי בתום הטיפולים לבצע בדיקות מקיפות פניתי לרופאת משפחה תוצאה הראתה לי ANTINUCLEAR AB פוסיטיב JHUCH/
    למה הכוונה ?האם זה מפריע בכניסה להריון ?לאיזה רופא עליי לפנות על מנת לדעת המשך מאחר ורופאת משפחה אמרה לי לפנות לרופא נשים.?אנא סייע בעדי1
    האם עליי לחוש משהו חריג ?מאחר ואני לא חשה בכלום!
    תודה מחכה לתשובות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות ANTINUCLEAR AB

הוספת תגובה

• לדגנית

ד''ר אופיר אביזהר
    20/05/2009

את באמת צריכה לפנות לרופא הנשים.
    אני לא יודע למה בדקו את הבדיקה הזו, אך זה שבקש אותה צריך להסביר אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -דגנית

חסויה
    20/05/2009

שלום שוב ד"ר
    אני ביקשתי לבצע בדיקות מאחר ולא נכנסתי להיון למרות שיש לי הריון טבעי 1 בקיסרי ומאז אנני אני .
    פניתי לאופאת משפחה ואמרתי לה שמעוניינת אני בבדיקות מקיפות .מה זה מראה הבדיקה מה כוונת התוצאות ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדגנית

ד''ר אופיר אביזהר
    20/05/2009

אני מבין את חששך, אך אני לא גינקולוג ולא רשאי לענות בנושאים אלה.
    אין גם מובן לבדיקה הזו ללא הקשר לתלונות הנבדק, בדיקתו הגופנית, ההסטוריה שלו וממצאים אחרים. הבדיקה בודקת נוגדנים עצמוניים, לגרעיני תאים. קשה לי לראות שיעשו בדיקה כזו כבדיקת סקר רק כי בקשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    20/05/2009

שלום ד"ר כן ביצעו בדיקה זו לפי בקשתי וכן שכחתי לציין שבאמצע טיפולי ההפרייה יצאו לי כחולים על איזור האגן וכתוצאה מזה הרופאה הפנתה אותי לבדיקה זו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו