מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על בדיקות דםירון24/05/2009
שלום רב,
אני גבר בן 32, סובל מאסטמה.
אשמח לקבל חוות דעת על תוצאות בדיקה הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
ד''ר אופיר אביזהר24/05/2009HDL כולסטרול נמוך. ודא שמשקלך תקין, אתה פעיל גופנית ואינך מעשן.
בבדיקת השתן הכללית יש לכאורה עקבות חלבון. באופן עקרוני לא אמור להיות כלל חלבון בשתן. הריכוז זעיר, ולפני שהייתי עושה המשך ברור הייתי פשוט חוזר על הבדיקה. בגילך ובהנחה שאתה אמנם בריא סביר שבדיקה חוזרת תהיה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן חוזרת
ירון11/06/2009שלום ד"ר,
ביצעתי בדיקת שתן חוזרת. האם הפעם היא תקינה?
תודה רבה,
ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
ד''ר אופיר אביזהר11/06/2009יש עדיין חלבון לכאורה בשתן, אך פחות מבבדיקה קודמת ובתחום שהמעבדה טוענת שזה "סביר" , כנראה בתחום הדיוק של הבדיקה. אם אין בעיה ספציפית כמו סוכרת או יתר לחץ דם - כנראה הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ירון11/06/2009תודה רבה על התשובה ד"ר אופיר.
מה המשמעות של חלבון בשתן?
תודה,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
ד''ר אופיר אביזהר14/06/2009חלבון בשתן עלול להצביע על פגיעה בכליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם ושתן חוזרות
ירון31/08/2009שלום שוב ד"ר אופיר,
רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לברור בנפרלוגיה עקב המצאות של חלבון בשתן.
בנפרולוגיה ביקשו ממני לבצע בדיקת דם ושתן נוספות ולהלן התוצאות.
אבקש להבהיר מספר פרטים בריאותיים עלי: אני כבן 32, אסמטי,סובל מהפסקות נשימה בשינה בדרגת חומרה קשה (כרגע ללא טיפול), לא מבצע פעילות גופנית, וב-3 החודשים האחרונים עשיתי דיאטה והורדתי ממשקלי 7 ק"ג (גובהי 1.77). ביצעתי אולטרא סאונד כבד/בטן תחתונה/עליונה והבדיקה יצאה תקינה. לא הייה לי בעבר אבנים בכליות.
אשמח לקבל התיחסותך לבדיקת הדם החוזרת.
תודה שוב,
ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
ירון01/09/2009שכחתי לציין את משקלי - 77 ק"ג. אינני סובל מלחץ דם או סוכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)