בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    בת 26
    31/05/2009

10.8- 4.8 K/ul 7.9 WBC

5.40- 4.20 M/ul 2.69 RBC

16.0- 12.0 g/dl 6.8 HB

1 47.0- 37.0 % 21.3 HCT

31.0- 26.0 pg 24.2 MCH

36.7- 33.0 g/dl 30.5 MCHC

16.0- 11.0 % 18.1 RDW

97.0- 80.0 fL 79.2 MCV

15.0- 0.0 0.1 MACRO%

10.0- 0.0 9.7 MICRO %

10.0- 0.0 0.8 HYPER%

10.0- 0.0 25.3 HYPO %

10.0- 0.0 0.4 MICRO%/HYPO%

450- 150 K/ul 127 PLT

13.0- 4.0 fL 11.6 MPV

פירוט הערות
    מציין הערה
    1
    בוצע פעמיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

בת 26
    31/05/2009

מה משמעות PLT שנמוך מהנורמה ?! בתקופה האחרונה דווקה היה מעל הנורמה בהרבה (יותר משמונה מאות) ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-CH694

ד''ר אופיר אביזהר
    01/06/2009

את שולחת הרבה בדיקות ולא ברור לי הסדר שלהן. האם יש ירידה נמשכת וחדה בהמוגלובין?
    אם יש ירידה חדה של מספר גרמים בהמוגלובין תוך ימים ספורים זו סיבה לפנות בדחיפות למיון, בעיקר אם יש הסטוריה של בעיות בדרכי העיכול. לא ברור לי גם למה נותנים לך עוד ועוד בדיקות ולא מתיחסים לתוצאות - אם אמנם כך.
    גם לירידה בתרומבוציטים תתכן משמעות אם זה לא ממצא מקרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת 26
    01/06/2009

את שולחת הרבה בדיקות ולא ברור לי הסדר שלהן. האם יש ירידה נמשכת וחדה בהמוגלובין?
    אם יש ירידה חדה של מספר גרמים בהמוגלובין תוך ימים ספורים זו סיבה לפנות בדחיפות למיון, בעיקר אם יש הסטוריה של בעיות בדרכי העיכול. לא ברור לי גם למה נותנים לך עוד ועוד בדיקות ולא מתיחסים לתוצאות - אם אמנם כך.
    גם לירידה בתרומבוציטים תתכן משמעות אם זה לא ממצא מקרי.

בהתחלה תודה לך ,

אני חייבת לעשות ס"ד כל יומיים-שלושה(בהמלצת רופא גסטרו וגם כן מהאישפוז) , כי לצערי ההימוגלובין לא יציב , .
    הרופא תמיד מתייחס לתוצאות - אל תדאג - תמיד עושה השוואה בי התוצאות - ...
    ובקשר לבדיקה האחרונה הוא בקש לעשות ביום שלישי עוד פעם ואז יחליט אם ישלח אותי למיון או לא .
    מה המשמעות לירידה ב-PLT ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת ה-26

ד''ר אופיר אביזהר
    02/06/2009

אני מאמין שהכל תקין, אך אם יש ירידה בתסיות יש לבדוק אם היא אמיתית ונמשכת, ואם כן לערוך ברור. הרמה שציינת לא מאוד נמוכה ולא סביר שגורמת איזו שהיא בעיה כפי שהיא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו