מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת צפיפות העצםאנונימית01/06/2009
בת 55, אודה על התייחסותך לתוצאה של בדיקת צפיפות העצם שעשיתי.
צוואר ירך: T= - 2,3
עמוד שדרה: T= - 1,3
בדיקת ויטמין די = 41.
אני נוטלת 5 טיפות ויטמין די ביום, ויטה קל +מינרלים+ברזל פעם ביום, אלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו, וליפיטור 10 להורדת כלורסטרול. שאלה נוספת ברשותך: עד שלא קיבלתי ליפיטור כל הזמן לא הייתי מאוזנת בבלוטת התריס, איך שקיבלתי ליפיטור נהייתי מאוזנת. האם יש קשר לליפטור? האם ליפיטור מסדר את התירואיד??. תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
ד''ר אופיר אביזהר02/06/2009יש ירידה בצפיפות העצם, יותר בצואר הירך. חשוב לטפל כדי למנוע שבר עתידי בפרק הירך, חלילה.
לא רשמת את היחידות של רמת ויטמין D, אך אם נמוך חשוב לתקן.
לא ידוד שליפיטור משפיע על תפקוד בלוטת התריס, אך תת פעילות בלוטת התריס עלולה לגרום לעליה בכולסטרול, ויתכן ששיפור באיזון הבלוטה הביא לשיפור טוב יותר באיזון הכולסטרול עם הטיפול בליפיטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כתגובה
אנונימית02/06/2009רמת ויטמין די הוא: 41. האם מספיק לקחת 5 טיפות ויטמין די כפי שרופא משפחה כתב לי וכל כמה זמן עלי לחזור על הבדיקה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאמה: - 0,2
אנונימית03/06/2009באמה התוצאה: - 0,2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
ד''ר אופיר אביזהר04/06/20095-6 ליום טיפות זה סביר.
אין תשובה מדעית לשאלת התכיפות. הייתי ממתין מספר חודשים, אולי חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)