מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי נשימה בזמן מאמץ לא קשהמירה11/06/2009
שלום רב, יש לי קשיי נשימה בזמן מאמץ לא קשה וזה אומר למשל אם אני מטאטא את הבית קשה לי לנשום והדופק מהיר או למשל בזמן הליכה לא מהירה רגילה לחלוטין פתאום יש קושי בנשימה או בעלית מדרגות לא בצורה מהירה זה גם קורה.
עשיתי בדיקות דם , תפקודי ראות צילום חזה והם תקינים הבדיקה היחידה שלא כל כך תקינה היא US אקו לב שראו שיש לי נוזל מסביב ללב בכמות מועטה עד בינונית.
בנוסף יש לי תת פעילות של בלוטת התריס - מאוזנת , ואני לוקחת ציפרמיל 30 מ"ג עקב תופעות חרדה.
שאלתי האם הנוזל הזה אכן יכול לעורר כזאת בעית הפרעת נשימה או שזה קשור להתקפי החרדה שאני סובלת ואולי צריך להגדיל את המינון של הציפרמיל.
בכל פעם שזה קורה אני חרדה יותר ועיפה יותר, לצין בשבועיים האחרונים הייתי בנוסף חולה עם ברוכיט קשה ומתישה והכל ביחד גורם לחולשה רבה ואפילו דיכאון מה עושים והאם תוכל להמליץ לי לאיזה כיוון רפואי לפנות לפתור את התיסכול מכל זה
תודה מראש
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירה
ד''ר אופיר אביזהר14/06/2009נוזל סביב הלב יכול לגרום לתופעות שציינת, וחשוב להיות במעקב קרדיולוגי.
אני חושב שהיחיד שיכול להבחין בין התקפי החרדה לבין בעיית הלב זאת את. יתכן שאת חרדה יותר גם עקב הממצא של הנוזל. התייעצי בקשר לטיפול התרופתי במי שמטפל בך בנושא זה.
ודאי שבלוטת התריס אכן מאוזנת עם הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)