תוצאות בדיקות דם והתייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דם והתייעצות
    נורית
    12/06/2009

שלום
    רק לאחרונה סבלתי מדלקת בקיבה - campylobacter וטופלתי באנטיביוטיקות(סיימתי אותן שבוע שעבר). בבדיקת הצואה האחרונה יצא כי אין לי כבר החידק, אך כדוריות הדם הלבנות גבוהות וגם הCRP גבוה - 7.46. בבדיקות הקודמות לא נבדק CRP אך הכדוריות הלבנות היו בסדר. האם הCRP וכדוריות הדם הלבנות קשורים עוד לcampylobacter או שאלי לבדוק מקור אחר לדלקת?

דבר נוסף ההומוגלובין שלי ירד מאוד (בבדיקות עכשיו 9.1 וקודם 8.7). התחלתי לאכול יותר דברים עם ברזל והגדלתי את המינון התרופתי. בבדיקות האחרונות הIRON ירד והגיע ל20, הTRANSFERRIN ירד ל200. ה-ferritin לעומת זאת עלה מהותית ל374
    מה זה אומר?

בנוסף הLIPASE יצא 15 והטריגלצירידין יצא 195

הCREAININE יצא 1

הPOTASSIUM 5.3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנורית

ד''ר אופיר אביזהר
    14/06/2009

זה סמוך מאוד לארוע, והייתי נותן יותר זמן לבדיקות לחזור לנורמה. לא נהוג לחפש מקור דלקת רק על סמך CRP.
    הייתי כן מתייחס לאנמיה (ההמוגלובין). פני לרופא המטל - אולי כדאי לקבל תוספת ברזל. האם ידועה אנמיה? האם הסיבה ידועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה פעמים הייתה לי אנמיה,

נורית פלג
    14/06/2009

הפעם נראה לי שהאנמיה קשורה לחידק שהיה לי וגרם לי לדמדומים בצואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו