בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    יגאל
    16/06/2009

אני גבר בן 32 בריא
    לפני כחודשיים נתקפתי בחולשה פתאומית ובאי שקט, בספירת דם שביצעתי נמצאו החריגות הנ"ך
    ליקוציטים- 18 K ניוטרופילים% 86% לימפוציטים% 10.7
    מייד ניתנה לי אנטיביוטיקה (אז כך שאני לא מבין מדוע ?) מכיוון שלא היה לי חום ו/או כאב בטן ו/או שיעול ו/או זיהום חיצוני ו/או פנימי.
    מכל מקום כחודש הרגשתי לא טוב ( חולשה, עייפות, תשישות ) וביצעתי בדיקות נוספות שכולן יצאו תקינות כגון סי.טי ראש אולטרה סאונד בטן, צילום חזה, אקו לב ובדיקת מסתמים הכל תקין גם ספירת הדם יצאה תקינה לחלוטין אולם ההרגשה נותרה לא במאה אחוזים ( לא חזרתי לעצמי )
    רציתי לדעת מה בדיוק היה לי והאם כיום אני עדיין מתאושש מהאירוע הזה
    (הפסקתי לעשן לאחר תקופה ארוכה של עישון האם האי שקט העייפות, חולשה, לעיתים פרצי הזעה במצח
    נובעים מהפסקת העישון בפתאומיות ?)
    האם הימצאות הליקובקטור פילורי ברמה של 8 (0-5 נורמה ) ללא תסמינים של צריבות ו/או כאבי בטן יכולה לגרום לתופעות של חולשה, תשישות, אי שקט,
    אודה מראש על חוות דעתך והאם יש מקום לבדיקות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• ליגאל

ד''ר אופיר אביזהר
    16/06/2009

אני לא יכול לתת חוות דעת מרחוק ובייחוד כאשר לא יודעים את כל הנתונים.
    ספירת הדם בהחלט יכולה להיות זיהומית. ניתן להתחיל טיפול אנטיביוטי גם אם אין מקור ספציפי אם לדעת הרופא המטפל המצב הקליני מחייב זאת. נהוג לקחת לפני כן תרביות רבות ככל האפשר (דם, שתן, כיח, ואחרות אם יש צורך ןאפשרות). על פניו נראה שנערך ברור מקיף מאוד. לא נמצא מקור זיהום או פתולוגיה אחרת, אך ספירת הדם חזרה לנורמה, עם או בלי קשר לאנטיביוטיקה - וזה טוב.
    מחלה חריפה וגם טיפול אנטיביוטי עלולים לגרום לחולשה ממושכת.
    הפסקת עישון יכולה לגרום ל"קריז" , משבר בעברית, נפשי ופיזי , בעיקר בשבועיים שאחרי ההפסקה, וזה חולף.
    אני מקווה שהרגשתך תשתפר, ואם לא - רופא המשפחה לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו