מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי בדיקת איסוף שתןמורן02/07/2009
עשיתי איסוף שתן ואני לא ממש מבינה את התוצאות. אשמח אם תוכלו לעזות לי לפענח.
כתוב לי ככה:
cortisol, total- blood 0.56 PL MCG/100ML
בדף אחר כתוב לי:
cortisol, free / 24 hours 62.40 MCG/24H
ועוד שאלה- אם חלק [קטן יחסית, פספוס פשוט] מהשתן של אותו יום לא נכנס לבדיקה, עד כמה זה משפיע עליה?
והאם יש חשיבות לשעות בהן קמתי במהלך 24 השעות של הבדיקה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
ד''ר אופיר אביזהר05/07/2009איני יודע את הנסיבות בהן נעשתה הבדיקה. אני מציע לך לשאול אנדוקרינולוג לגבי התוצאות, אך עם תאור מלא של הסיבה לבדיקה.
אני לא יודע כמה קטן הפספוס, אך לכמות השתן ומשך הבדיקה חשיבות בחישובים.
באיסוף שתן בהתחלת האיסוף יש להטיל את השתן לאסלה ומרגע זה למדוד את הזמן, וכל שתן לאיסוף. 24 שעות בדיוק אחרי התחלת האיסוף יש להטיל את השתן למיכל האיסוף. כך ניתן להבטיח שזה איסוף שתן מלא של 24 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)