ויטמין D בבדיקת דם יצא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין D בבדיקת דם יצא
    גילי
    10/07/2009

20 mg הרופא שלי אמר שזה בסדר ןאין צורך בתוסף,,שזה יוצר אבנים במעבדה אמרו לי שזה נמוך ,כיצד לנהוג????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין D בבדיקת דם יצא

הוספת תגובה

• לגילי

ד''ר אופיר אביזהר
    12/07/2009

ויטמין D נמדד ביחידות של משקל לנפח. בדרך כלל ng/ml. בדקי שוב את הרמה בדם ואת היחידות ואם את רוצה - שלחי לי שוב.
    באופן כללי אני לא מטפל בך ולכן גם אם דעתי תהיה שרצוי לטפל - זה צריך להיות נדון בינך לבין הרופא/ה שלך.
    בדרך כלל, בייחוד בויטמין D, יש בטופס התשובה התייחסות לערכי הנורמה וערכי החריגה.
    דרך אגב - ויטמין D אינו נצרך למיטב ידיעתי במרשם, וניתן לרכוש טיפות ויטמין D בפארמים השונים. אני חושב שמוטב לעשות זאת בתאום עם רופא/ת המשפחה ובמעקבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר אופיר הערך שלי

גילי
    12/07/2009

20 ng/ml hypovitaminosis 10-32 ng/ml- ,usv

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילי

ד''ר אופיר אביזהר
    14/07/2009

הערך אכן נמוך למדי.
    כדאי להשלים. יש טיפות של ויטמין D שנספגות טוב יותר מכדורים, אם כי זה פחות נוח.
    פני לרופא/ת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו