LIPEMIC INDEX

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• LIPEMIC INDEX
    מנסה להבין
    12/07/2009

עשיתי בדיקות דם שיגרתיות וכבר פעם שנייה שיוצא לי שהערך של LIPEMIC INDEX גבוהה יחסית (הסקלה אומרת עד 20 ולי יש קצת מעל 37)בספטמבר עשיתי גם בדיקות דם וזה היה קצת מעל 24 כלומר זה ממשיך לעלות ואפילו דיי הרבה. אני לא בהיריון הייתי בצום הסוכרים שלי בסדר הכולסטרול בסדר רק השומנים בדם גבוהים מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LIPEMIC INDEX

הוספת תגובה

• לזו שמנסה להבין

ד''ר אופיר אביזהר
    12/07/2009

ה- LIPEMIC INDEX הוא מדד כללי לשומניות של הדם. מה שחשוב ויותר בעל משמעות זה פירוט שומני הדם. זה בדרך כלל הולך עם יתר טריגליצרידים בדם. אם אכן זה הדבר זה מצריך התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה חריגה נוספת

מנסה להבין
    13/07/2009

כבר כמעט שנתיים כל פעם שאני עושה בדיקות דם הפרולקטין שלי ממש גבוהה לפעמים מגיע לערכים שמתקרבים ל1000 בבדיקה האחרונה הוא עומד על 731, אני לא בהיריון אני לא בלחץ לא מלחיץ אותי גם בדיקות דם ואני לא מצליחה לחשוב על שום סיבה הגיונית לכך שהפרולקטין שלי יהיה גבוה, אבל כן יש לי תקופות של סחרחורות רציניות שהייתי בטוחה שהם בגלל האנמיה אבל הבנתי שיכול להיות קשר בין פרולקטין גבוהה לתחושה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזו שמנסה להבין

ד''ר אופיר אביזהר
    14/07/2009

פרולקטין גבוה מחייב ברור, ויכול להיות קשר לכאב ראש או סחרחורת. פני לאנדוקרינולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו