מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםאביטל16/07/2009
שלום רב, אתמול אחה"צ הייתי בבית החולים כרמל בחיפה בשל כאבי בטן,
את הבדיקות הנחוצות ולא נמצא דבר והעניין לא ממש רלוונטי לשאלה.
ערכו לי בדיקות דם והרופא במחלקה אמר לי שהבדיקות מסמלות את 'סמל הבריאות'.
בדקתי את התוצאות של הבדיקה לפי ערכי הנורמה, והליאוקוציטים והלימפוציטים
נמצאים בטווח הנורמה. (ליאוקוציטים 64%, לימפוציטים 27%).
לעומת זאת, כמות תאי הדם הלבנים שלי נראתה כמעל הנורמה - 12,500.
האם זה הגיוני אם שיכול להיות שחלה טעות כשהרופא העתיק את התוצאות?
האם זה מרמז על דלקת? כי בזמן האחרון יש לי כאבים חולפים ורנדומליים בגרון..
אודה לך מאוד אם תענה,
אביטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביטל
ד''ר אופיר אביזהר16/07/2009אבחנה רפואית נעשית על סמך סך הנתונים - תלונות הנבדק, ההסטוריה שלו, הבדיקה הגופנית ושאר הבדיקות, ולא על פי מספר בודד זה או אחר. הסטיה בכדוריות הלבנות לא גדולה, והדיפרנציאל כאמור תקין. זה לא אומר הרבה לכאן או לכאן. זה לא אופייני לקטסטרופה בבטן.
אם יש כאב בטן - הבדיקה הידנית של הבטן חשובה, בדיקת שתו כללית, עמילאז בדם, בנשים - גינקולוג, ולפי גיל לשקול בדיקות נוספות.
אני חושב שאת צריכה לעקוב ולראות שכאב הבטן חלף, ולהיות במעקב רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)