השפעת גלולות על בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת גלולות על בדיקת דם
    מימי
    04/08/2009

שלום
    אני נמצא בתהליך לקראת הזרעה לכניסה להריון. עשיתי עכשיו בדיקת דם כללית בעקבות עייפות ממושכת וחוסר אנרגיה. בציעתי את הבידקה לאחר 3 שבועות (6 ימים לאחר הגלולה האחרונה) בהן נטלתי גלולות למניעת הריון בשם פמינט לניקוי ציסטות בשחלה, ויום לאחר בדיקת הדם התחלה של דימום לקראת המחזור. יצא לי ברזל מאוד נמוך 42 כאשר הטווח הוא בין 60 ל- 180 . ויש עוד בדיקה בדם לתפקודי כליה שיצאה - 60 ml/min/1.73m²-מ לודג (האם זה תקין).
    אני לוקחת חומצה פולית כחמישה חודשים כהכנה להריון.
    שאלתי היא האם לגלולות ולזה שבציעתי את הבדיקה זמן קצר לאחר נטילת הגלולות יש השפעה על הבדיקה ולזה שהברזל נמוך ?
    והאם לנטילה ממושכת של חומצה פולית יש השפעה על הברזל ?
    והאם אפשר לבצע הזרעה כאשר הברזל נמוך, אני אמור להתחיל מעקב בעוד כ- 4 ימים ואם הכל תקין אתחיל לקבל הורמונים ואז הזרעה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת גלולות על בדיקת דם

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אופיר אביזהר
    06/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו