מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדורל ובדיקת שתןיערה03/09/2007
שלום. קיבלתי מהרופא שלי כדורי סדורל, אבל במחשבה שניה אני לא יודעת אם כדאי לקחת אותם, כי אני חוששת שהם יטו את תוצאות בדיקת השתן במידה והמצב לא ישתפר ואאלץ לעשות בדיקה כזאת. האם סדורל משפיע על התוצאות?
תודה רבה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערה
ד''ר אופיר אביזהר03/09/2007ליערה שלום,
איני יכול להתערב בטיפול.
הטיפןל בסדורל הוא בעקרו טיפול בסימפטומים, ואינו טיפול אנטיביוטי.
נהוג לחזור על בדיקות לא תקינות לאחר סיום הטיפול התרופתי.
לפחות לגבי תרבית שתן איני חושב שסדורל מפריע.
בברכה,
ד"ר אופיר אביזוהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבדיקות שתן של הבן שלי (דחוף)
איילת כהן08/06/2009שלום לך ד''ר אופיר אביזהר !
אז ככה הבן שלי בן 16 וחצי לפני כחודש מצאתי אצלו בחדר כמות
קטנה של מריחואנה למרבה הצער .
פניתי לשרות המיבחן והוא אולך לשיחות ובדיקות שתן של סמים
אכשיו את כל הבדיקות שהוא עשה עד אכשיו הוא עבר מצויין
וליפני כיומיים מצאתי אצלו בחדר עוד מציאה !
הפעם אלה היו כדורי (סדורל) לא ידעתי לשם מה הכדורים האלה מיועדים ביכלל
עד שחברה שלי סיפרה לי שהוא בטח שותה אותם ליפני הבדיקה וככה הוא תמיד
יוצא נקי בבדיקה ועוד כמה חברות אמרו לי את אותו הדבר .
השאלה שלי אלייך עם הכדורים האלה באמת משפיעים על התוצאות של הבדיקה ?
והאים קיים סיכון עקב צריכת כדורים אלו ?
דרך הגב גיליתי אכשיו שהבדיקה היא בדיקת THC
שאלה מאוד דחופה !!
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
ד''ר אופיר אביזהר08/06/2009צר לי אך זה לא תחום עיסוקי. כדאי לשאול טוקסיקולוג.
אולי במרכז מידע רעלים ברמב"ם ידעו.
אני מקוה שהכל יסתדר לבן ולך.
תבדקי מאיפה השיג את הסדורל. זו תרופת מרשם נגד צריבה בשתן והיא צובעת את השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה לך בכל מיקרה !
איילת כהן08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם אני !
איילת כהן08/06/2009אולי אתה יודע עם יש אתר כמו זה רק עם טוקסיקולוג ??
חיפשתי ולא מצאתי אולי אתה מקיר ??
ותודה תודה רבה לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
ד''ר אופיר אביזהר09/06/2009אני לא מכיר אתר כזה , אך אולי כפי שכתבתי מרכז המידע להרעלות של רמב"ם יוכל לענות.
04-8541900* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)