מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אומרות הבדיקות ?שלמה24/11/2009
אני בן 27 בריא ב"ה.
200.0- 110.0 mg/dl 215.3 CHOLESTEROL
150- 0 mg/dl 78 TRIGLYCERIDES
120- 40 mg/dl 38 CHOLESTEROL- HDL
130.0- 40.0 mg/dl 161.9 CHOLESTEROL-LDL calc
- mg/dl 178 NON-HDL_CHOLESTEROL
0.50- 0.00 mg/dl 0.60 C-REACTIVE PROTEIN
180- 90 mg/dl 173 COMPLEMENT C3
40- 10 mg/dl 34 COMPLEMENT C4
28- 2 mm/h 35 ESR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלמה
ד''ר אופיר אביזהר24/11/2009רמת הכולסטרול הרע בדם גבוהה, ורמת הכולסטרול הטוב נמוכה.
תזונה נכונה ופעילות גופנית מספקת הם היסוד לטיפול.
ההחלטה על טיפול תרופתי מבוססת על מעקב שומני הדם וגורמי סיכון אחרים כמו הסטוריה משפחתית של מחלות לב כלילית, עישון, לחץ דם גבוה וסוכרת.
מבחינת ערכי הדלקת והמשלים - המשמעות צריכה לנבוע מהסיבה שהביאה לבדיקה. שקיעת הדם וה-CRP מעט מוגברים - זה לא אומר משהו ספציפי. בדיקת רמות המשלים אלה לא בדיקות שגרה, ויש לפרשן בקונטקסט בו נלקחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שלמה24/11/2009הבדיקה נעשת בלי סיבה מיוחדת.אני לא מעשן אני שוקל 90 קילו על גובה 1.74 ועכשיו התחלתי לעשות דיאטה, אבי עבר התקף לב וניתוח מעקפים בגיל צעיר אך זה היה בגלל לחץ ומתח גדול שהיו לו בעבודה,אין לי רופא שמכיר אותי כי אין לי שום בעיה רפואית ב"ה. האם הדיאטה שלי מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלמה
ד''ר אופיר אביזהר28/11/2009אתה מספיק צעיר כדי שאפשר להמתין ולעקוב מה קורה עם שינוי תזונתי ופעילות גופנית.
אם לאב הופיעה בעיית לב בגיל 40+ או ראשית החמישים הרי הייתי יותר אגרסיבי, ואם תוך חצי שנה - שנה אין שיפור ממשי (LDL מתחת מ"ג% למשל) הייתי מציע לך לשקול עם רופא/ת המשפחה גם טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)