מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםיניר06/12/2009
שלום, ביצעתי בדיקות דם כלליות והתברר לי כי רמת המוגלובין שלי נמוכה, הרופאה שלחה אותי לבצע בדיקה נוספת והיום התברר לי כי התוצאות הם עדיין נמוכות:
HGB 13.4 ו MCHC 31.9 הרופאה אמרה לי כי שאר הנתונים בסדר והיא לא מבינה למה הערכים הנ"ל נמוכים, היא שאלה אותי אם יש יש לי עייפות או שלשולים או דימום, אמרתי לה כי אין לי שום דבר כה, ה B12 יצא 650 מה יכולה להיות הבעיה?
הרופאה נתנה לי בדיקה נוספת לעוד חודש וחצי ואמרה כי אם עדיין התוצאות יהיו נמוכות היא תבדוק מה לעשות.
האם עלי לחשוש מתוצאות הבדיקה? מה יכולה להיות הבעיה? אם יש כזאת בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליניר
ד''ר אופיר אביזהר07/12/2009כדאי לבדוק ספירות דם בעבר, האם ההמוגלובין היה גבוה יותר? יש אנשים שהרמה הנורמלית שלהם פחות מהנורמה. הסטייה באמת מינימלית.
כדאי לבדוק גם רמת ברזל. אם יש חוסר ברזל - יש לבדוק מדוע.
האם יש מחלה כרונית שאתה סובל ממנה כמו דלקת פרקים ?
ואם הכל תקין - מעקב הוא סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)