עזרה דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!
    אמא
    01/01/2010

אני חיילת בת 19 וחשודה כסובלת ממיאסטניה גרביס. כחלק מהבדיקות בצבא עשו לי בדיקות לחשד ללופוס. המדדים הבאים יצאו תקינים- DRW-Lupus, R-SCR, DRWT-confirmatiom(sec). המדד שלא יצא תקין- SCT Ratio(ratio)- . התוצאה יצאה- 1.4. האם התוצאה אמורה להיות מדאיגה?!. בתוצאות הכימיה בדם יצא תוצאה של בדיקת הגלוקוז גם נמוכה מהנורמה. האם יש להתייחס לנתונים או שמדובר בעניין תקין. אשמח לתשובה מהירה כיוון שאני נמצאת כרגע בשלב אבחון. תודה רבהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!

הוספת תגובה

• מיאסטניה גרביס

????
    03/01/2010

ישנו פורום במיחד למחלה זו בפורומים של רפואה כללית אני בטוחה שתוכלי למצוא שם תשובות בעבר היה גם אצלי חשד שאני סובלת ממיאסטניה גרביס. שיהיה בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

פרופ' פליכס מור
    03/01/2010

לשאלותיך,
    לתוצאות הבדיקה של SCT אין קשר למיסטניה,
    מדובר באחת הבדיקות ללופוס אנטיקואגולנט הקשור לקרשיות יתר, מאחר ויתר הבדיקות לגורם זה שליליות, קרוב לודאי שהבדיקה חסרת משמעות לגביך. כמו כן, ערך של סוכר מעט נמוך אין לו משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו