מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברזל נמוךבת 2602/01/2010
בוקר טוב,
אני בחורה בת 26 , אנימיית כבר שנתיים ולפני זה היה הכל תקין לחלוטין.
לוקחת כשנה ברזל בשם ( FEROGRAD FOLIC 650MG ) שלושה פעמים ביום .
עשיתי ביום חמישי בדיקות דם , ורציתי לדעת אם אפשר מה אומרות התוצאות האלה של הברזל ?!
16.60- 3.30 mIU/ml 189.00 ERYTHROPOIETIN
291.0- 10.0 ng/ml 2.2 FERRITIN
------------------------------------------------------------------------
180- 60 µg/dl 4 IRON בוצע פעמיים
360.0- 200.0 mg/dl 240.0 TRANSFERRIN
----------------------------------------------------------------------* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריג
פרופ' פליכס מור11/01/2010הבדיקות שלך מראות רמת ברזל נמוכה ורמת פריטין (המצביעה על מאגרי הברזל בגוף) נמוכה. רמת אריטרופויטין גבוהה כנראה עקב אנמיה.
את ככל הנראה אינך סופגת את הברזל שאת מקבלת.
המלצות: בירור גסטרו לנושא הבעייה בספיגה
אם יש לך אנמיה משמעותית לשקול הפנחה להמטולוג לקבלת ברזל דרל הווריד (ונופר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, אבל מה יכול להיות הסיבה...
בת 2611/01/2010תודה לך ,
אתחיל מהסוף , אני כן סובלת מאנימיה (HB=7.8 ) . אבל ללא סיבה ידועה .
עברתי מרבית הבדיקות האפשריות כמו גסטרוסקופיה , קולונוסקופיה , וידיו קפסולה ,CT בטן וראש , מיפוי ע"ש מקל , US בטן , והכל תקין , אהההה וגם כן בדיקות דם ששללו בעיות ספיגה , ציליק נשלל , ... בקיצור הכל תקין !!!
וינופר אני רגישה לו ולכן קיבלתי בעירוי משהו אחר ללא הטבה , כמובן חוץ משלושת הכדורים שאני לוקחת יומיומית ...
קיבלתי 3 מנות דם (בהתחלה ההחמוגלובין עלה אבל אחרי שבועות חזר וירד ...
היום רופא גסטרו בקש ממני חזרה על בדיקות גסטרו' וקולונו' וגם כן בקש ממני לעשות מיפוי של כדוריות האדומות ...
האם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעבור כדי לדעת מה סיבת האנימיה המדאיגה והמחסור במחסני הברזל שכמעט אפסים ?
שוב תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)