צליאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליאק
    עדי כליף
    07/01/2010

ממש מסקרן אותי אישית-אם יצאה לי בדיקת דם לצליאק שלילית,עברתיבדיקת גסטרו שהתוצאה היתה mild shortening and enlargemement of villi due to increased lymphoplasmacytic infilitate inl lamina propria with increased surface intraepithelial lymphocytes-nonspecific'serological correalation neccessary'-אני לפני כחודשיים הייתיבמצב גרוע-שלשןלים,בחילות בטן נפוחה-במיוחד עליונה-גזים-אימי מצאו לה צליאק בגיל 60 -אניעברתי בדיקת הליקובקטר ויצא שלילי--אני עשיעתי בדיקת דם לצילאק ויצא שליל- אבל הרופא טוען ומתייחס לגסטרו וכן לאימי וגם בדיקת דם לחומה פולית יצאה נמוכה-1.9-לכן הוא מסתמך על התוצאות הללו-הוא הסביר לי משהו על סיסיות ואני לא מבינה מה זה- מסקרן אותי לדעת אם זה נכון שאני חולת צליאק- ואם אין צורך לעבור שוב גסטרן- לראות שינוי במעיים-אני שומרת כבר 2 חודשיים על דיאטת ללא גלוטן ומרגישה מצויין- אין כאבי בטן ואין נםפיחויות-ממש מסקרן אותי אם האבחנה סופית-אנא צרו עימי קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליאק

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ' פליכס מור
    07/01/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=288 id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו