בילורובין+פריטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בילורובין+פריטן
    אפי
    18/01/2010

בס"ד
    שלום אני כבן 30 בעבר סבלתי מאסתמא , הייתה לי צהבת של ילדים וכמו כן אני סובל מאסתמא של העור וגירויים בעור
    לאחרונה עשיתי בדיקת דם ויצא לי
    בילורובין טוטאל 1.5 mg/dl
    בילורובין ישיר 0.3 mg/dl
    בילורובין לא ישיר unconjaction 1.2 mg/dl
    בילרובין בשתן שלילי negativ

ferittin 296 שהגבול עד 266

Eosinophils % 7.1 אבל ערך מספרי של 0.54
    Erythrocytes (U)בשתן 25 cell/ul

ויטמין בי 12 יצא 314 בטווח הנורמה
    כמו כן ברזל -166
    תפקודי כבד נורמאליים ALKP-Alkaline Phosphatase----94.6
    ALT (GPT)--26
    AST (GOT)--26

האם יש מקור לדאגה ??:(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בילורובין+פריטן

הוספת תגובה

• לאפי

ד''ר אופיר אביזהר
    19/01/2010

אני לא רואה מקור לדאגה.
    הבדיקות סה"כ תקינות.
    אם אתה נוטל תכשירי ברזל אין בכך צורך.
    התוצאה היחידה שיש לשים לב זה אריתרוציטים (כדוריות דם אדומות) בשתן, שלא אמורות להיות שם. לפני שעושים ברור כדאי לחזור על הבדיקה.
    מעקב רופא/ת המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה +כדוריות אדומות

אפי
    19/01/2010

בס"ד

תודה רבה על ההענות המהירה
    אני דאגתי שמא יש לי בעייה בכסד בגלל עליית בילורובין +פיריטין גם יחד .. אבל אני מבין ממך שאין מקור לדאגה , ואנני נטול תוספות ברזל כלל..

לגבי הכדוריות האדומות , אני זוכר שגם שהייתי קטן היו מופיעות לי כדוריות אדומות בשתן ,
    האם זה מסוכן ? איזה טיפול קיים ?
    האמת ש אני גם מטיל שתן הרבה ביום וגם לא כמות ככ גדולה לפעמים . תמיד שהייתי נכנס לשירותים צבוריים גברים היו משתנים דקות ארוכות בעוד שאני תוך כמה שניות מסיים את הטלת השתן שלי .. ( אןלי בגלל זה אני מטיל שתן לפחות 10-15 פעמים ביום ?)

בברכה "()

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפי

ד''ר אופיר אביזהר
    19/01/2010

העליה בבילירובין היא מינימלית ובחלק הבלתי ישיר. קרוב לודאי בתופעה בשם GILBERT, שאין לה משמעות קלינית או פרוגנוסטית (כלומר על העתיד).
    לכדוריות דם אדומות אין עקרונית מקום בשתן. אם מדובר בתופעה כרונית אולי כדאי להתייעץ באורולוג או בנפרולוג. יתכן שכדאי לעשות לפחות פעם אחת US של הכליות ודרכי השתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו