מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בילורובין+פריטןאפי18/01/2010
בס"ד
שלום אני כבן 30 בעבר סבלתי מאסתמא , הייתה לי צהבת של ילדים וכמו כן אני סובל מאסתמא של העור וגירויים בעור
לאחרונה עשיתי בדיקת דם ויצא לי
בילורובין טוטאל 1.5 mg/dl
בילורובין ישיר 0.3 mg/dl
בילורובין לא ישיר unconjaction 1.2 mg/dl
בילרובין בשתן שלילי negativ
ferittin 296 שהגבול עד 266
Eosinophils % 7.1 אבל ערך מספרי של 0.54
Erythrocytes (U)בשתן 25 cell/ul
ויטמין בי 12 יצא 314 בטווח הנורמה
כמו כן ברזל -166
תפקודי כבד נורמאליים ALKP-Alkaline Phosphatase----94.6
ALT (GPT)--26
AST (GOT)--26
האם יש מקור לדאגה ??:(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפי
ד''ר אופיר אביזהר19/01/2010אני לא רואה מקור לדאגה.
הבדיקות סה"כ תקינות.
אם אתה נוטל תכשירי ברזל אין בכך צורך.
התוצאה היחידה שיש לשים לב זה אריתרוציטים (כדוריות דם אדומות) בשתן, שלא אמורות להיות שם. לפני שעושים ברור כדאי לחזור על הבדיקה.
מעקב רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה +כדוריות אדומות
אפי19/01/2010בס"ד
תודה רבה על ההענות המהירה
אני דאגתי שמא יש לי בעייה בכסד בגלל עליית בילורובין +פיריטין גם יחד .. אבל אני מבין ממך שאין מקור לדאגה , ואנני נטול תוספות ברזל כלל..
לגבי הכדוריות האדומות , אני זוכר שגם שהייתי קטן היו מופיעות לי כדוריות אדומות בשתן ,
האם זה מסוכן ? איזה טיפול קיים ?
האמת ש אני גם מטיל שתן הרבה ביום וגם לא כמות ככ גדולה לפעמים . תמיד שהייתי נכנס לשירותים צבוריים גברים היו משתנים דקות ארוכות בעוד שאני תוך כמה שניות מסיים את הטלת השתן שלי .. ( אןלי בגלל זה אני מטיל שתן לפחות 10-15 פעמים ביום ?)
בברכה "()* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפי
ד''ר אופיר אביזהר19/01/2010העליה בבילירובין היא מינימלית ובחלק הבלתי ישיר. קרוב לודאי בתופעה בשם GILBERT, שאין לה משמעות קלינית או פרוגנוסטית (כלומר על העתיד).
לכדוריות דם אדומות אין עקרונית מקום בשתן. אם מדובר בתופעה כרונית אולי כדאי להתייעץ באורולוג או בנפרולוג. יתכן שכדאי לעשות לפחות פעם אחת US של הכליות ודרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)