בדיקות דם - קרישיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם - קרישיות יתר
    גיא
    29/01/2010

שלום רב,

אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות דעתכם על תוצאות הבדיקות הבאות וכן האם אני יכולה להמשיך ליטול גלולות למניעת הריון?

PT (%):
    גדול מ-100%

PT (Seconds):
    10.7

I.N.R:
    1

PTT (seconds):
    25.3

תודה רבה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם - קרישיות יתר

הוספת תגובה

• לדניאלה

פרופ' פליכס מור
    30/01/2010

בדיקת הקרישה שביצעת תקינה.
    הבדיקה אינה בודקת נטייה לקרישיות יתר.
    אם לא היו לך ארועי קרישיות יתר ואין סיפור משפחתי של קרשיות יתר, אין הוראה רפואית לבדיקות מעמיקות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ'! שאלה נוספת-

גיא
    30/01/2010

לא ידוע לי על בעיה של קרישיות יתר במשפחה, אבל ההורים שלי פשוט לא כ"כ מודעים לעניין.

יש אפשרות לבצע בדיקה שבודקת בעיה זו של קרישיות יתר לפני התהוות קרישים?

העניין הוא שבעבר נטלתי גלולות ולעיתים סבלתי ממעיין כאב ברגל, קשרתי בין הגלולות לרגל משום כל מיני פרסומים על בעיות קרישיות ברגליים וכו'..

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה

פרופ' פליכס מור
    30/01/2010

יש בירור לקרישיות יתר הכולל כ-10 בדיקות להפרעות מולדות או נירכשות במנגנון הקרישה. בדיקות אלה יקרות וביצוען מותנה ביעוץ המטולוגי. אם היו לך ארועי פקקת, יתכן וירשו לך לבצען.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו