בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    לידור
    02/02/2010

לאחר כמה זמן מתקבלת תשובה לבדיקת דם לגילוי איידס ? לאחר כמה ימים מיום בדיקת הדם נבדק הדם בבדיקת איידס ? עברו עשרה ימים מאז שעשיתי את הבדיקה, נאמר לי שחלילה אם היה משהו היו מתקשרים אלי כשלושה ימים לאחר בדיקת הדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• ללידור

פרופ' פליכס מור
    03/02/2010

הבדיקה נשמכת יום אחד. הבעייה היא עם הזמן עד לביצועה, והעובדה שהתשובות אינן מועברות במערכת הממוחשבת כמו יתר הבדיקות (הטופס עם התשובה נישלח בדואר לרופא). ב"מכבי" זה יכול לקחת מעל שבועיים עד שהתשובה מגיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רון
    03/02/2010

שאלתי פרופסור היא שהיום כמעט שבוע וחצי מהבדיקה אם חלילה היה משהו הייתי מקבל כבר טלפון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללידור -2

פרופ' פליכס מור
    03/02/2010

אין לי תשובה חד משמעית לשאלה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו