מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנמיה קלהמיקי03/02/2010
שלום.
מזה כמה שנים שבבדיקות הדם שלי רמת ההמוגלובין שלי נמוכה מאוד ולפעמים חורגת מהנורמה.
בבדיקה האחרונה 13.5.
MCHC - 31.3
MCV - 90.4
הברזל, ה-B12 והחומצה פולית בגבול התקין:
ברזל - 129.8
B12 - 388
חומצה פולית - 14.5
אני עושה הרבה מאוד ספורט (בממוצע בין 5 ל-6 אימונים בשבוע).
אני יודע שיש דבר שנקרא אנמיה של ספורטאים, אבל הבנתי שהיא נגרמת כתוצאה מריצה ולא מספורט אחר (לא יודע כמה זה מדוייק מה שאני כותב פה). עד לפני כמה חודשים בעיקר רוכב על אופניים, כך שאני לא יודע כמה זה קשור.
בנוסף, אני סובל מעייפות וקושי להתאושש בין האימונים.
מה ניתן לעשות?
(בן 29, לא צמחוני)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצ"ב תוצאות מלאות של הבדיקה (1)
מיקי03/02/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב תוצאות מלאות של הבדיקה (2)
מיקי03/02/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב תוצאות מלאות של הבדיקה (3)
מיקי03/02/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום בקובץ...
ג03/02/2010Complete Blood Count
WBC 5.16
RBC 4.78
HGB 13.5
HCT 43.2
MCV 90.4
MCH 28.2
MCHC 31.3
PLT 222
RDW-SD 43.4
RDW-CV 13.2
PDW 10.6
MPV 10.0
P-LCR 24.1
Differential
Neutrophils % 53.0
Lymphocytes % 37.6
Monocytes % 7.8
Eosinophils % 1.4
Basophils % 0.2
Neutrophils 2.74
Lymphocytes 1.94
Monocytes 0.40
Eosinophils 0.07
Basophils 0.01
Biochemistry
Sodium 141.0
Potassium 5.2
Glucose 95.2
Magnesium 2.0
Calcium 9.9
Phosphorus 3.2
Creatinine 0.8
LDH 276
Creatine Kinase 150
AST(GOT) 26
ALT(GPT) 30
Alkaline Phosph. 62
Bilirubin, Total 0.67
GGT 17.2
Cholesterol,Total 168.8
Triglycerides 85.9
HDL Cholesterol 51
LDL Cholesterol 101
Folic Acid 14.5
Ferritin 129.8
Vitamin B12 388.0
Urine analysis
Glucose Normal
Ketones NEG
Protein NEG
Blood NEG
Leukocytes Negative
Nitrite NEG
pH 5.0
Urobilinogen Normal
Bilirubin NEG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'
פרופ' פליכס מור04/02/2010ההמוגלובין שלך בטווח התקין- אין לך אנמיה.
אמנם הוא חלק התחתון של הנורמה.
בבדיקות מופיע פריטין (המציין את מחסני הברזל ולא את רמת הברזל בדם ) להשלמת הבדיקה כדאי להוסיף ברזל וטרנספרין.
לא ניראה שיש קשר בין תלונותיך לספירת הדם.
רצוי לבדוק TSH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)