בדיקות דם..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם..
    פז
    05/02/2010

נשלחתי לבדיקות דם מקיפות עקב הרגשה לא טובה זמן ממושך:כגון הרדמות חלקיים מסוימם בגוף,טישטוש חלקי בראייה ותיפקוד כללי ירוד.

התוצאות הגיעו היום,
    אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הערכים שמוגדרים במינוס מביעים.(צירפתי קובץ.)

תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם..

הוספת תגובה

• הנה התוצאות:

פז
    05/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא משום מה לא נותן

פז
    05/02/2010

לי לצרף קובץ אז הנה הדברים הרלוונטים:

WBS-3.1
    MCHC-32.8
    NEUT-1.3

(אגב,אינני יודעת אם זה באמת רלוונטי אבל אני ממוצא תימני,כי שמעתי שאצל אנשים מהעדה התימנית יש תאי ספירה נמוכה של תאי דם לבנים.)

תודה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפז

פרופ' פליכס מור
    05/02/2010

אכן מספר כדוריות דם לבנות נמוך מהנורמה. שכיח אצל תימנים ולא מהווה בעיה, אין קשר בין הבדיקה לתלונות שלך (אלא אם בד"כ הספירה הלבנה שלך תקינה וכעת נמוכה עקב מחלה וירלית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו