מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Bilirubin גבוהרוזי11/02/2010
שלום,
אני בת 30 ואמא לילד בן שנה ועשרה חודשים. לפני שבועיים עשיתי בדיקות דם שגרתיות ולאחר כשבוע הרופא שלי קרא לי דחוף לפגישה ואמר שיש לי דם בשתן ורמת כולסטרול גבוהה 220 ושלך אותי שוב לעשות בדיקות. היום התקשרה המזכירה שלו ושאלה מתי אוכל להגיע לדוקטור בהקדם. הוא כבר לא נמצא בעבודה וקבעתי תור לשבוע הבא. בדקתי את התוצאות וראיתי רמת Bilirubin גבוהה - 8 ? מה זה אומר? אני לא יכולה להיות בחוסר וודאות עד שאפגוש את הרופא, נא תנו לי תשובה בהקדם .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוזי
פרופ' פליכס מור13/02/2010רמת בילירובין גבוהה בדם בד"כ משמעותה נזק לכבד. עם ערך של 8 ניתן בד"כ לראות צהבת בעור ובלחמיות העניים (אם לא רואים צהבת יתכן והתוצאה שגויה). אם בילירובין מוגבר ללא עליה בתפקודי הכבד האחרים- זה מוזר ויכול גם לרמז על טעות מעבדה. בכל מיקרה יש לחזור על הבדיקה ולבדוק עדות לנגיפי צהבת וכן סונר של בטן עליונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)