Bilirubin גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Bilirubin גבוה
    רוזי
    11/02/2010

שלום,
    אני בת 30 ואמא לילד בן שנה ועשרה חודשים. לפני שבועיים עשיתי בדיקות דם שגרתיות ולאחר כשבוע הרופא שלי קרא לי דחוף לפגישה ואמר שיש לי דם בשתן ורמת כולסטרול גבוהה 220 ושלך אותי שוב לעשות בדיקות. היום התקשרה המזכירה שלו ושאלה מתי אוכל להגיע לדוקטור בהקדם. הוא כבר לא נמצא בעבודה וקבעתי תור לשבוע הבא. בדקתי את התוצאות וראיתי רמת Bilirubin גבוהה - 8 ? מה זה אומר? אני לא יכולה להיות בחוסר וודאות עד שאפגוש את הרופא, נא תנו לי תשובה בהקדם .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Bilirubin גבוה

הוספת תגובה

• לרוזי

פרופ' פליכס מור
    13/02/2010

רמת בילירובין גבוהה בדם בד"כ משמעותה נזק לכבד. עם ערך של 8 ניתן בד"כ לראות צהבת בעור ובלחמיות העניים (אם לא רואים צהבת יתכן והתוצאה שגויה). אם בילירובין מוגבר ללא עליה בתפקודי הכבד האחרים- זה מוזר ויכול גם לרמז על טעות מעבדה. בכל מיקרה יש לחזור על הבדיקה ולבדוק עדות לנגיפי צהבת וכן סונר של בטן עליונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו