מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת דםמזלי18/02/2010
שלום רב אני בהריון בשבוע החמישי ונתבקשתי לעשות בדיקת דם בצום ,אני מאוד מוטרדת לגבי התוצאה ,אשמח באים תסבירו לי זאת בברור......שם הבדיקה:CMIgG התוצאה:positivc< 10 שם הבדיקה CMIgM תוצאה:positive שני בדיקות אלה מסומנות בעיגול .האחות אמרה שיש לי חיידק בדם......אשמח מאוד באים תעזרו לי לגבי התוצאה.............שם בדיקה נוספת NEUT% 38.5 שזה מחוץ למסגרת.......ועוד בדיקה בשם:IPECIFICGRAV-USTRI התוצאה: 1.044 שזה גם מחוץ למסגרת...אני מאוד מודאגת ומודה מאוד על התשובה הזריזה תודה..................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למזלי
פרופ' פליכס מור20/02/2010את לא כתבת בצורה ברורה אך יש לך כפי הנראה עדות לזיהום בנגיף (ווירוס) שנקרא ציטומגלווירוס בהריון. זאת מאחר ויש לך נוגדנים מסוג IgM ל -CMV. עלייך לגשת לרופא שעוקב אחר ההריון מאחר ווירוס זה יכול לעבור לעובר ולגרום מומים. יתר התוצאות נויטרופילים % נמוך- מחלה וירלית, ושתן מרוכז כנראה מצום לפני הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)