תוצאות בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת דם
    מזלי
    18/02/2010

שלום רב אני בהריון בשבוע החמישי ונתבקשתי לעשות בדיקת דם בצום ,אני מאוד מוטרדת לגבי התוצאה ,אשמח באים תסבירו לי זאת בברור......שם הבדיקה:CMIgG התוצאה:positivc< 10 שם הבדיקה CMIgM תוצאה:positive שני בדיקות אלה מסומנות בעיגול .האחות אמרה שיש לי חיידק בדם......אשמח מאוד באים תעזרו לי לגבי התוצאה.............שם בדיקה נוספת NEUT% 38.5 שזה מחוץ למסגרת.......ועוד בדיקה בשם:IPECIFICGRAV-USTRI התוצאה: 1.044 שזה גם מחוץ למסגרת...אני מאוד מודאגת ומודה מאוד על התשובה הזריזה תודה..................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת דם

הוספת תגובה

• למזלי

פרופ' פליכס מור
    20/02/2010

את לא כתבת בצורה ברורה אך יש לך כפי הנראה עדות לזיהום בנגיף (ווירוס) שנקרא ציטומגלווירוס בהריון. זאת מאחר ויש לך נוגדנים מסוג IgM ל -CMV. עלייך לגשת לרופא שעוקב אחר ההריון מאחר ווירוס זה יכול לעבור לעובר ולגרום מומים. יתר התוצאות נויטרופילים % נמוך- מחלה וירלית, ושתן מרוכז כנראה מצום לפני הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו