מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרול גבוה אצל אדם בריא וצעיראלי09/03/2010
שלום
אני בן 37, מקפיד לאכול בריא ועוסק דיי הרבה בספורט (גובה 186 משקל 87, מבנה גוף אתלטי-שרירי). לפני שנתיים זו הייתה הפעם האחרונה שעשיתי בדיקת דם. ואז הכל היה תקין (כולסטרול היה 136 מ"ג). השבוע עשיתי בדיקת דם נוספת ונדהמתי מהתוצאות המדאיגות. הכולסטרול הכללי שלי עומד על 258, כאשר הטוב הוא 64, והלא טוב 194 ה LDL מחושב 173 והטריגלצירידים תקינים 105. אין לי סוכרת, ולא לחץ דם גבוה, אני מעולם לא עשנתי ואני לא לוקח שום כדורים, פרט לתוסף מולטי ויטמין מחברה ידועה. הממצא החריג היחיד אצלי, פרט לכולסטרול, הוא אבחון של היפרגלובלינמיה פליקלונלית. ה IGA אצלי מסיבה לא ברורה גבוה מאד ועומד על 756 כאשר הגבול העליון הוא 400.
צרפתי את התוצאות לבדיכות הכימיה.
האם עלי לשקול דיאטה מסויימת, או לקחת טיפול רפואי? מה יכולות להיות הסיבות לעליה פתאומית בכלסטרול?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי
פרופ' פליכס מור09/03/2010ראשית הייתי חוזר על הבדיקה לאחר צום של 12 שעות כפי שמומלץ (לוודא שזו לא טעות מעבדה)
במידה והערכים חוזרים על עצמם- דיאטה דלת כולסטרול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)