רמות מגנזיום מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמות מגנזיום מוזרות
    סיוון טל
    15/03/2010

שלום רב,
    מזה מס' חודשים אני עוקבת אחרי רמות מגנזיום בדם (עקב שאושפזתי לפני חצי שנה עם חסימת מעיים שחלפה בשלום, ובמקרה הם בדקו גם רמות מגנזיום).
    מזה מס' חודשים נטלתי ויטמינים של מגנזיום אך בבדיקות דם דו חודשיות לא ניכר שינוי ואף ירד המגנזים בדם, לאחרונה מצאתי את התוסף המתאים שהחל להעלות לי את המגנזיום. אך בבדיקות כלליות לאיתור הבעיה מדוע הוא לא עולה , אני ורופא המשפחה נתקלנו בבעיה שבה המגנזיום בדם חזר ל1.9 (גבול תחתון) ואילו באיסוף השתן של 24 שעות (חשבנו שהוא הולך לאיבד בשתן) הוא נמוך 57.4. כל שאר הבדיקות תקינות לחלוטין פרט ל - Cortisol 8 am (B באנדוקרינולוגיה שערכו
    706. אני ורופא המשפחה אובדי עצות, הוא אומר שאינו מכיר את התופעה הזו והיא שונה מהצפוי...
    אשמח אם מכם תבוא הישועה.. :-)
    יום מקסים !
    נ.ב יש לציין שמבחינה פיזית איני מרגישה התכווצויות או משהו שמעיד על חוסר במגנזיום (אולי מעט שינוי במצב הרוח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמות מגנזיום מוזרות

הוספת תגובה

• לסיוון

פרופ' פליכס מור
    15/03/2010

אם אין לך חוסר במגנזיום- אין צורך לבדוק ולחקור.
    יש לך רמת קורטזול מעט מוגברת שיכולה לנבוע מ- Stress.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו