מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בקשר לתוצאות בדיקות דםאמיר22/03/2010
שלום רב, משנת 2005 ועד היום עשיתי בערך 7 בדיקות דם שבהם גם נבדקו RBC, HB, HCT
שמתי לב ש:
RBC נע בין 4.3 ל4.6 שזה נמוך ממה שאמור להיות
HCT נע בין 37 ל 41 שזה נמוך ממה שאמור להיות
HB נע בין 13.2 ל13.9 שזה נמוך ממה שצריך להיות
הייתי בעבר אצל המטולוג והוא לא נתן לי משהו או אמר שזה משהו מיוחד אלא אנמיה שהיא יותר מקלה.
אני לא יודע למה אני דווקא עכשיו בודק את זה שוב אבל אני רק רוצה חוות דעת נוספת
מה זה אומר הערכים הללו, מה צריך וכדאי לבדוק בנוסף או לעשות בנידון וכו...
תודה רבה
נ.ב עם צריך עוד פרטים בנוגע לבדיקות דם נוספות או משהו כזה אני אוסיף, כמו כן אציין שעברתי קולונוסקופיה, גסטרוסקופיה וCT בטן לפני כחודש בגלל הליקובקטר פילורי ודם סמוי בצואה ללא קשר למה שכתבתי למעלה אין בתוצאות הבדיקות ממצאים מיוחדים והם יצאו תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
פרופ' פליכס מור22/03/20101. יש לך אנמיה קלה.
2. לבירור סיבתה חשוב לבדוק ברזל ויטמין B12 וחומצה פולית.
3. אם הערכים יציבים לאורך שנים- קרוב לודאי שאין מחלה רצינית הגורמת לכך.
4. אם יש דם סמוי חיובי בצואה וגסטרו וקולונוסקופיה שליליים יש לשקול ביצוע צילום מעי דק ובדיקת וידאו קפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)