מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרול גבוה ושומנים בדםטלי09/04/2010
אני בת 35 בדיקות לפני חצי שנה תמיד היו בסדר.
להפתעתי עשיתי בדיקות לפני חודש ויצא לי כולסטרול הרע 223, שומנים בדם 511, וחסר לי ויטמין די. גולוקוז 93. ושאר הבדיקות בסדר גמור.
אני הייתי שנים רבות אוכלת כל יום חפיסת שוקולד ביום כל יום.
וגם בצהרים כעשר חתיכות כבד עוף . וזהו שום דבר מעבר לזה.
לא מעשנת ולא שותה אלכוהול אף פעם.
אני עכשיו עושה הליכה 3 פעמים בשבוע 40 דקות כל פעם .
אוכלת כל יום 2 עגבניות, 2 מלפפונים ו-2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה ו-4 קציצות מבושלות של בשר הודו בלבד, וכוס מרק חומוס. וזהו שום דבר מעבר לזה.
אני מקפידה כך בידיוק כבר חודש ימים.
שאלתי היא: האם יכול שיפור בתוצאות הבדיקות שלי כעבור חודש?
ואני לא לוקחת שום כדורים..
אבי סבל מסכרת בגיל 34. מתי זה יעבור לי וממה קיבלתי את כל זה? וכמה זמן צריך להקפיד כדי שכל הבדיקות יצאו בסדר?
והאים יש סיכוי שיהיא לי איזושהי בעיה בלב?
אשמח מאוד אם תענו לי על שאלותיי. שבת שלום , רויטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל
פרופ' פליכס מור10/04/20101. אם שמרת על דיאטה ללא כבד עוף וללא שוקולד בהחלט ייתכן שיפור בבדיקות.
2. כדאי לך להוועץ בדיאטנית.
3. סביר שתתצטרכי טיפול תרופתי.
4. עם רמות שומנים כאלה לאורך זמן הסיכון שלך למחלת לב בהחלט מוגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאלה אחרונה
טלי11/04/2010בתשובה האחרונה רשמת לי שאם ישארו רמות השומנים בדם וכולסטרול לתקופה ארוכה אז יש לי סיכוי לקבל מחלת לב.
אני הייתי שוקלת לפני חודש 69 ק"ג ועכשיו אני שוקלת 63 ק"ג גובהי 1.62.
עשיתי דיאטה ואני ממש מקפידה על תזונה נכונה כמו שרשמתי לך.
אז יש סיכוי שבעוד חודשים שלוש הכל יסתדר לי בלי כדורים ורק עם דיאטה ?
אני מאוד פוחדת שלא יהיא לי בעיה בלב בעקבות תוצאות הבדיקות שלי.
שכחתי לציין שהכולסטרול הטוב הוא 41.4.
תודה על התשובה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל 2
פרופ' פליכס מור11/04/2010יש סיכוי שעם דיאטה תצליחי לשפר את תוצאות הבדיקות, יחד עם זאת הסיכוי שתגיעי לערכים הרצוים עם דיאטה בילבד הוא קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
טלי11/04/2010ואם אני יגיע לערכים הרצויים בבדיקות עם כדורים אחרי כמה זמן יהיא הכל טוב?
ולמשך כמה זמן אני יצטרך לקחת את הכדורים עם הדיאטה שלי?
והאם יש סיכוי שביכלל זה יעבור לי?
אני מאוד מאוד מודה לך על ההיתיחסות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל-3 ואחרון!!
פרופ' פליכס מור11/04/20101. אם תגיעי לערכים רצויים את מקטינה את הסיכון.
2. תצטרכי לקחת הטיפול למשך שנים רבות אם לא לכל החיים.
3. יתר השאלות לפנות לרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)