מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה נוראה עד כדי חוסר תפקודכהן מתי10/04/2010
אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס (על רקע האשימוטו) כבר 24 שנים ומטופלת באלטרוקסין. עד לפני חודש הרגשתי טוב.
חודש אני כבר מרגישה חולשה חזקה ביותר ומתקשה לתפקד. רמת האנרגיות שלי נמוכות ביותר , וכבר בשעות הצהריים אני מרגישה תשישות נוראה , עד כדי כך שקשה לי לנהוג חזרה הביתה מהעבודה. וכאשר אני ממשיכה בפעילות בכוח , יש לי חולשה וכאבים ביד שמאל .
בדיקות חדשות מראות את התוצאות הבאות :
TSH =6.09 (כאשר בנובמבר היה 3 )
T4 = 16.5 ׁ(כאשר בנובמבר היה 15.7)
בעקבות התוצאות הגדלתי את מינון האלטרוקסין ב 50 מיל (כיום נוטלת 850 מיל בשבוע)
אך עדיין אין שיפור.
מצב כזה חוויתי בעבר , ונבדק גם רמת הקורטיזול בזמן 0,20,30,40 (התוצאות היו (401,601,603,615 ׂ) בהתאמה
כמו כן נבדק CORTIZOL 8AM = 462 ןDHEA-S = 3.04
השאלה האם לחזור על בדיקות אלו שוב.
האם יש קשר לתפקוד יותרת בכלייה , ולכן יש תשישות נוראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתי
פרופ' פליכס מור10/04/2010תוצאות הבדיקות שלך אינן מסבירות את הרגשתך.
עליך להיוועץ ברופא שלך או באנדוקרינולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)