תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה
    לאוניד
    17/04/2010

שלום פרופסור פליקס מור
    אני בן 34 בעבר עברתי ניתוח לתיקון הצירות אאורטה בטנית(MID AORTOC STENOSI) אחרי ניתוח של אאורטה היית פגיע בכיליה שבסוף היית כריתת כיליה בעוד חצי שנה אם כריתת כיס המורה כהיו אבנים ונוסף ,הרבה שנים לא יכלו להבחין בעיה שלי כהיה לי לחצי דם עד 250/150 ובסוף מצאו מה יש לי עד עכשיו אני סובל מכאבים מהניתוח איפה היית כיליה,סןרף ליתאיזה סריפות,אני לא יכול לשבת ולא לשכב ,מה לא עשו לי לא ידעים מה יש לי אומרים שזה פגיעות אחרי ניתוח ובנוסף לזה יש לי כאבים למטה מתחת כבד כמו יכניסו לי הסכין ובנוסף יש לי ספיינל סטנוזיס בכל ה עמוד השידרה,לא יכול לישון בלילות בגלל הכאב,אני מטופל במרפאה כאב ונתנו ל טיפול בליריקה שזה לא כל כך עוזר,לא מרגיש את הרגל שלי,חולשה נימול גם חצי יד אני לא מרגיש וכמ שנים אני מרגיש עייפות חזקה,סחרחורות,כל הזמן רוצה לישון לא משנה כמה אני יושן 6 שעות או 10,קם בבוקר ועד פעם רוצה לישון כל יום אני מתהפק,כל הבדיקות תקינות והמצב שלי על הפנים,עשו לי דופלר בטן ומצאו שש לי סטנוזין בגזע של צליאק 50% וכלי דם אומר שהצירות של 50% לא נותן התכפים בבטן(כיש לי התכפי בטן זה מתחיל מאיזור בין לב ולבלב זה סורף זה לוחץ כאב מתנפח,מה לעשות תעזרו לי בבקשה לא יודע מה לעשות אני בחור צעיר,אני כמו כדור שלוחים אותי מרופא לרופא ככה היה לפני הניתוח,מרימים את הידיים וזהוא,הייתי מודה לך אם היית מתיחחס לבעיה שלי פרופסור מור,מי יכול להשפז אותי?אם אתה מקבל דרך כללית מושלם?שכחתי לזיין לפני כמה ימים הבדתי הכרה בשרותים

תודה
    לאוניד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• ללאוניד

פרופ' פליכס מור
    17/04/2010

המיקרה שלך לא מתאים לפורום זה.
    עברת בדיקות רבות ומספר ניתוחים ואתה ממשיך לסבול מכאבים וחוסר תפקוד.
    אם איבדת הכרה כדאי לפנות לרופא המטפל שלך שיחליט על בירור או הפנייה לאישפוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו