מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש דחופהבת 2701/05/2010
עשיתי היום צילום בטן במרפאה בגלל כאבים בבטן עליונה משמאל שמקרינים לגב בזמן נשימה , וגם כן יש דקות שיש כאבים חדים שבקושי נושמת (ומרגישה מין דקירות ) ואז אח"כ עובר ...
המצב הוא כמובן אחרי שאיתמול בצוהרים בלעתי בטעות סיכה שאחד הקצים שלה מחט והשני פרח ...
אחרי כשלוש שעות מהבליעה הלכתי למיון ושם עשיתי צילומי בטן ואמרו לי שכנראה שהסיכה במעי הגס והיא תצא לבד עם היציאות ...
תשובת הצילום של היום :
צילום בטן סקירה:
מס' סיכות מתכתיות בגודל שונה הודגמו בבטן עליונה משמאל .
צל מתכתי באורך כ- 5.5 ס"מ (ייתכן מחט הודגם באותו איזור .
הערה קטנה: הסיכות האחרים הם אחרי ניתוח בטן .
האם לפי תשובת הצילום נראה שהסיכה נמצאת במעי הגס ? ומה עושים במצב כזה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 26
פרופ' פליכס מור01/05/20101. השאלה לא מתאימה לפורום זה.
2. ניראה שאת מיתחכמת ומנסה "לעבוד" עלי.
3. ניראה שיש לך ידע מסוים ברפואה אותו את מנצלת לחיבור שאלות דמיוניות.
4. לסיכוי של 1 ל-1000 שהשאלה אמיתית: לפי הצילום לא ניתן להיות בטוחים שהסיכות במעי הגס, חלק גדול מהן אכן יוצא בצואה, אולם אם את סובלת מכאבים מקומך בחדר מיון בחשד להתנקבות של המעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, אבל בבקשה תקרא את משכתוב
בת 2701/05/2010תודה לך , אבל ...
- את האמת , אני לא מבינה אותך !!!! למה הכוונה "שאני מתחכמת עליך" או אפילו "שיש לי ידע ברפואה" ומדמיינת שאלות ................. נראה לי שהגזמת יותר מדי ! סליחה על זה!!!
איך הגעת למסקנה כזאת ? ממש הכזבת אותי !!!
- אני כתבתי בהודעה הקודמת שהסיכות הן מהניתוח שעברתי בבטן (קריתה חלקית של הקיבה- לפני כשנה וחצי ולכן יש הרבה סיכות בגדולים שונים והם לא ירדו בצואה ואפילו לא מפריעים לי בכלל) -
- אני רק בלעתי בטעות סיכה אחת גדולה כ-5ס"מ , וכל השאלות ששאלתי הן על הסיכה הזאת ולא על האחרים !!!
ואפילו צרפתי לך את הצילום האחרון (אחרי הבליעה בכ-24 שעות) שעשיתי במרפאה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם סיכה בגודל 5ס"מ תצא לבד
בת 2701/05/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ' פליכס מור01/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=288 id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)