שאלה ממש דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופה
    בת 27
    01/05/2010

עשיתי היום צילום בטן במרפאה בגלל כאבים בבטן עליונה משמאל שמקרינים לגב בזמן נשימה , וגם כן יש דקות שיש כאבים חדים שבקושי נושמת (ומרגישה מין דקירות ) ואז אח"כ עובר ...
    המצב הוא כמובן אחרי שאיתמול בצוהרים בלעתי בטעות סיכה שאחד הקצים שלה מחט והשני פרח ...
    אחרי כשלוש שעות מהבליעה הלכתי למיון ושם עשיתי צילומי בטן ואמרו לי שכנראה שהסיכה במעי הגס והיא תצא לבד עם היציאות ...

תשובת הצילום של היום :
    צילום בטן סקירה:
    מס' סיכות מתכתיות בגודל שונה הודגמו בבטן עליונה משמאל .
    צל מתכתי באורך כ- 5.5 ס"מ (ייתכן מחט הודגם באותו איזור .
    הערה קטנה: הסיכות האחרים הם אחרי ניתוח בטן .

האם לפי תשובת הצילום נראה שהסיכה נמצאת במעי הגס ? ומה עושים במצב כזה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש דחופה

הוספת תגובה

• לבת 26

פרופ' פליכס מור
    01/05/2010

1. השאלה לא מתאימה לפורום זה.
    2. ניראה שאת מיתחכמת ומנסה "לעבוד" עלי.
    3. ניראה שיש לך ידע מסוים ברפואה אותו את מנצלת לחיבור שאלות דמיוניות.
    4. לסיכוי של 1 ל-1000 שהשאלה אמיתית: לפי הצילום לא ניתן להיות בטוחים שהסיכות במעי הגס, חלק גדול מהן אכן יוצא בצואה, אולם אם את סובלת מכאבים מקומך בחדר מיון בחשד להתנקבות של המעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך, אבל בבקשה תקרא את משכתוב

בת 27
    01/05/2010

תודה לך , אבל ...
    - את האמת , אני לא מבינה אותך !!!! למה הכוונה "שאני מתחכמת עליך" או אפילו "שיש לי ידע ברפואה" ומדמיינת שאלות ................. נראה לי שהגזמת יותר מדי ! סליחה על זה!!!
    איך הגעת למסקנה כזאת ? ממש הכזבת אותי !!!

- אני כתבתי בהודעה הקודמת שהסיכות הן מהניתוח שעברתי בבטן (קריתה חלקית של הקיבה- לפני כשנה וחצי ולכן יש הרבה סיכות בגדולים שונים והם לא ירדו בצואה ואפילו לא מפריעים לי בכלל) -

- אני רק בלעתי בטעות סיכה אחת גדולה כ-5ס"מ , וכל השאלות ששאלתי הן על הסיכה הזאת ולא על האחרים !!!
    ואפילו צרפתי לך את הצילום האחרון (אחרי הבליעה בכ-24 שעות) שעשיתי במרפאה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם סיכה בגודל 5ס"מ תצא לבד

בת 27
    01/05/2010

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ' פליכס מור
    01/05/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=288 id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו