מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרהנורית06/05/2010
שלום רב,
בת 32 בד"כ בריאה
מעוניינת לדעת האם להתעקש על בדיקות מקיפות יותר או דקדקניות יותר בעקבות תוצאות אחרונות. לאחרונה אבי חלה בסרטן המעי, נתגלה בדרגה גבוהה ואלימה... מאז אני מניחה כמו שקורה לרבים שמגלים שקרוביהם חולים.. יש בי תחושה או חרדה מהמחלה. (לפני כ6 שנים עשיתי קולונסקופיה עקב בעיות עיכול - יצא תקין)
תוצאות עדכניות:
WBC 5.3 טווח הנורמה = 4.8 - 10.8
MCHC 31.8 טווח הנורמה= 33-36.7
NEUT% 36 טווח הנורמה = 40-75
LYM% 52.6 טווח הנורמה = 20-50
תוצאות לפני כחצי שנה:
WBC 4.7 טווח הנורמה= 4.8-10.8
MCHC32.6 - טווח הנורמה 33-36.7
NEUT% 52.6 טווח הנורמה 40-75
LYM% 38.4 טווח הנורמה 20-50
אני קוראת שסטייה בנתונים אלו מעידים על איזשהו זיהום נגיפי או חיידקי ובמקרים נדירים אף סרטן.
אני יודעת שאין זה המקום לאנמנזה אך אולי הפרטים שאני מציינת ישפכו אור...
כשאני חולה - אין לי חום.. התקררויות למניהן וזהו...(למעט דלקת ריאות שהיית הלי לפני כ3 שנים וגם אז החום לא היה גבוה - 38 +-. ) השנה סבלתי מהמון מהתקררויות והייתה תקופה של חודשיים שהגרון כאב וכמעט שלא יכולתי לאכול ולא לדבר... לאחר חודשיים הדבר עבר מעצמו... (שלא לדבר על עוגמת הנפש שנגרמה במקום עבודתי עקב ההיעדרויות: הייתי מורה ...)
לימים הרופאה אמרה שהבדיקות הראו שחליתי במחלת הנשיקה אבל אי אפשר לדעת מתי ושאולי זה היה זה.
בדרך כלל חום הגוף שלי עומד על 36.5 בדרך כלל קר לי (מאוד) מעבר לרגיל.. נגיד באמצע אוגוסט אני יכולה ללכת עם פליז או סוודר כדי שיהיה לי נעים. המון פעמים חום הגוף שלי בכלל יורד ל 35.5.
אני ידועה כמי שסובלת מחוסר של B12 וכבר כמה שנים במהלך השנה אני מקבלת סדרת זריקות.
זה לא שאני בודקת את עצמי כל שני וחמישי..באמת שאני לא היפוכונדרית!
לרוב אני עייפה. עייפות כזו שאחרי שינה של 7 שעות כשאני מתעוררת, שעה לאחר מכן אני עייפה ממש, עייפות של ללכת לישון.
לא נעים לי לנדנד לרופאה על הבדיקות... בייחוד אחרי החודשיים ההם שלא יכולתי לדבר.. והגעתי אליה כל שבוע כדי לקבל אישורי מחלה (ולהוכיח שאני לא יכולה לתפקד במצבי... התייחסו בצורה מאוד לא נעימה במקום עבודתי)
הזכרתי שיש לי בעיות עיכול . . אני משתמש בפגלקס (אולי זה גם משפיע? )
בקיצור, אני מוטשת ורוצה לתפקד טוב יותר.
תודה
נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנורית
פרופ' פליכס מור06/05/20101. החרדה שלך מובנת
2. תוצאות הבדיקות שעשית אינן מדאיגות
3. רצוי שתהיי במעקב גסטרו (קולונוסקופיה) ולבצע בדיקת צואה לדם סמוי מדי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב (:
נורית06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)