דחוףףףףף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף...
    jחסוי
    18/05/2010

בת 29, עשיתי בדיקות דם למעקב בריאות, הרוםאה התקשרה וביקשה לראות אותי דחוף.. להלן תוצאות חריגות-אנדוקרינולוגיה- tsh -9.78-
    .לימפוציתים 45.3 כשערך עליון 44
    egfr-לחץ תוצאות
    פריטין(כימיה בדם)-8 כשערך תחתתון 20. אני בריאה בד,כ, מבצעת כל שנה בדיקות דם למעקב עד שלא נולד לי ילד לפני שנה וחצי ואז הזנחתי... כמו כן רוצה לציין שכמעט שנה אני עובדת בעבודה חדשה בתפקיד אחראי דבר שדורש לחץ כוח פיזי ועצבים - גם תזונה השתנתה לרעה לפעמים אין שמן לאכול ועם כן אז משהו חפיף כמו קרפ, פיצה... ולאחרונה גם חשה חולשה ורוצה לישון.
    אני מאוד מודאגת מהתוצאות וגם בעלי שהור גם בתחום הרפואה אך לא אומר לי כלום חוץ מזה שאני צריכה דחוף להבדק - מה חריג בבדיקות ואילו בדיקות יש לבצע -התור לרןפא שלי רק בעוד שבוע... אך אני מאוווווד לחוצה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף...

הוספת תגובה

• לבת 29

פרופ' פליכס מור
    18/05/2010

1. יש לך תת פעילות של בלוטת התריס כדאי להיוועץ ברופא ולהתחיל טיפול באלטרוקסין.
    2. מחסני ברזל ירודים (שכיח אחרי לחדה) כדאי להתחיל טיפול בכדורי ברזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו