מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקותשרית26/05/2010
שלום רב,
אני אישה בת 53, עשיתי בדיקות דם ויש כמה תוצאות שארצה להבין
haptoglobin- 448
IgG- 1790
Coomb- חיובי חלש
Esr- 66
אשמח מאוד בעזרתכם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
פרופ' פליכס מור27/05/20101. הפטוגלובין מוגבר- עולה במצבי דלקת
2. IgG סוג נודגנים עלייה קלה-שכיח במצבים דלקתיים
3. Coombs מבחן הבודק נוגדנים נגד כדוריות אדומות שיכולים לגרום להרס דם ואנמיה
4. ESR שקיעת דם מוחשת- עולה במצבים דלקתיים וזיהומיים.
עלייך לגשת לרופא המטפל מאחר ומשמעות הבדיקות תלויה גם במחלות הרקע שלך ובתלונות שהובילו לביצוען.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה דחופה
מור27/05/2010שלום רב,
האם העובדה שיש לי דלקת בעין והשפתיים שלי התנפחו יכולה להיות קשורה לתוצאות הבדיקה?
רופאת המשפחה שלי אומרת שאין שום דבר ועד יום לא עלו על שום בעיה , בנוסף לאחרונה אני מסוחררת מלווה בהקאה והאישונים מתרחבים, כאבים בכפות הרגליים וצורך לרוץ לשירותים ואני רואה פצעים בצוואר. אני יודעת שיש למבוטח זכות לראות רופא מומחה. אם זה נכון , לאיזה רופא עליי לפנות? אני בטוחה שמהו לא בסדר אצלי רק שאני עדיין לא יודעת מה בדיוק מה...
חשבתי לפנות למיון אך אני לא יודעת כמה זה יועיל..
ביקרתי בבית מרקחת הירקון והם ראו את הבדיקות ואמרו כי נראה כי יש לי בעיה בכבד..
אשמח לתשובתך
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית-2
פרופ' פליכס מור27/05/2010מהתאור שלך ומבדיקות המעבדה לא ניתן להגיע לאבחנה.
עלייך להיוועץ במומחה לרפואה פנימית או בראומטולוג (בשאלה של מחלה דלקתית או מחלה אוטואימונית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)