מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבענבר02/06/2010
בת 35 בריאה בד"כ. מזה כמה חודשים שלשולים לסירוגין. בבדיקת צואה לא נמצאה עדות לפרזיטים. במהלך 5 החודשים האחרונים בשלוש בדיקות דם עליה בלימפוציטים באחוזים, 27%, 33%, 44%. הנויטרופילים נמוכים בהתאמה וסה"כ WBC - 5 בממוצע. ללא כל עדות למחלה ויראלית עם חום למעט התקפי הרפס גניטאלי סמוכים ותכופים שמלווים אותי שנים רבות, השבוע יש התקף הרפטי ואז ביצעתי את הבדיקה. היום ביצעתי בדיקה חוזרת יש עדיין התקף וירידה באחוז הלימפוציטים. אני שנה וחצי לאחר לידה ומאז הגוף שלי עבר שינויים רבים, רגישות למזון ככל הנראה (דבר שמעולם לא היה לי), קוניזאציה לאור CIN3 ובדיקות קולפוסקופיה תקופתיות תקינות. בדיקת טרנסגלוטאמינזה מתחת ל 3 ואימונוגלובולין A בטווח הנורמה בדיוק באמצע הסקאלה. אני מאמינה שיש תסמונת מעי רגיז ורגישות ללקטוז.
הבינותי לפי הבדיקות כי בוצעה בדיקת רגישות לגלוטן, האם המדדים תקינים?
בבדיקה חוזרת מהיום רמת הלימפוציטים עומדת על 41.8% כאשר לפני 3 ימים היה 44%. לא נמצאו BASKET CELLS. CRP - נמוך מחצי...האם ניתן להניח כי אני לא בדרך לאיזה CLL???
בנוסף, יש היסטוריה של אבנים בכליות מגיל 20 עם 3 התקפי קוליק. בבידקת איסוף שתן נמצא 213 CITRATE/CREATININE. נמוך משמעותית מהמינימום הנורמלי. מה זה אומר. סך כל נפח השתן עמד על חצי ליטר 0עבדתי באותו יום וללא שתיתי מספיק).
מה כדאי להמשיך לבצע? מה אומרת בדיקת איסוף השתן עם הציטראט והקריאטינין? מדוע זה נמוך כל כך?
אשמח לתשובותיך.
תודה רבה.
לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
ד''ר אופיר אביזהר03/06/2010שלום,
שאלתך רחבה, לדעתי מעבר ליכולת הפורום ואינה בתחום התמחותי.
אני לא משוכנע שלשינויים באחוזי הלימפוציטים יש משמעות, כולם פחות או יותר בנורמה.
אני חושב שאת זקוקה למעקב הרופאים הנוגעים בדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)