שלום דוקטור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דוקטור.
    אני
    07/06/2010

לאחרונה סבלתי מדלקת בדרכי השתן ונטלתי אנטיביוטיקה. בבדיקת שתן חוזרת שעשיתי (ע"י קטטר) הבדיקה יצאה תקינה, (חודש אחרי). האורולוג, בהסתמך על us כליות ודרכי שתן תקין שעשיתי לפני שנה, העביר אותי האורולוג להמשך טיפול אצל גניקולוג.

עלי לציין כי כבר חודשיים אני סובלת מצריבה בשתן, בטן נפוחה והרגשה של 'לפני מחזור', כולל עייפות ואי חשק לכלום.

הבוקר עשיתי us גניקולוגי והממצאים היו שחלה שמאלית תקינה, ימנית: בתוכה מבנה נוזלי בעל קירות מעובים בקוטר 2 ס"מ, יתכן גופיף צהוב. דוגלס: נצפה נוזל חופשי בכמות מועטה.

הטכנאית אומרת כי זה תקין, אך אני חשה כאבים בבטן המגיעים מהגב, בטן נפוחה ותחושה כללית לא טובה, כבדות, גודש בחזה, כבר חודשיים. עלי לציין כי המחזור סדיר, והתחושות האלו היו בעבר לפני מחזור או במחזור עצמו, עכשיו הם מלווים אותי כל הזמן, כולל כאבים בנרתיק וצריבה במתן השתן.

אשמח אם תוכל לייעץ לי מה לעשות כי אני כבר מיואשת וסובלת.

תודה רבה והמשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דוקטור.

הוספת תגובה

• תוספת.

אני
    07/06/2010

שכחתי לציין כי המחזור פחות או יותר סדיר, וסת אחרונה הייתה ב- 20/5 הווסת הבאה צריכה להגיע בע"ה ב- 15/6.

תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אופיר אביזהר
    07/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור, העברתי.

אני
    07/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו