תוצאות בדיקת TSH חריגות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת TSH חריגות!!!
    שרון
    12/07/2010

תוצאות בדיקת TSH הם: 15.92 t4-free הוא: 17.98 t3-free הוא: 4.46
    אני מטופלת באלטרוקסין 50mg כל יום ופעם בשבוע 100mg וזה אחרי שהעלו לי את המינון ולא רק שזה לא עזר התוצאות עכשיו חריגות יותר.
    אני רוצה לציין שגיליתי את תת הפעילות בבלוטת התריס כשנה לאחר הלידה ורופא המשפחה המליץ על טיפול זה ואני לוקחת את האלטרוקסין כבר 5 חודשים.
    לפני כ- 5 שנים עברתי סיפור דומה לאחר לידה וגיליתי שיש לי פעילות יתר שלאחר מיכן התחלפה בתת פעילות וטופלתי ע"י אנדוקרינולוג
    באלטרוקסין 100mg כל יום ולאט לאט ירד המינון ולאחר פחות משנה הבלוטה תפקדה כראוי והופסק הטיפול באלטרוקסין והייתי מאוזנת כל אותם שנים עד הלידה שאחרי.
    היום אני מרגישה שהטיפול אינו נכון ותורים לאנדוקרינולוג הם מאוד רחוקים, מה לעשות???
    והאם אוכל הפעם לצאת מזה? או שיש אפשרות שזה יהיה לכל החיים??
    והכי חשוב מה המינון הכי נכון היום של אלטרוקסין עבורי??
    תודה, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת TSH חריגות!!!

הוספת תגובה

• שרון

ד''ר אבישי אליס
    12/07/2010

יש בעיה !!
    מינון האלטרוקסין אינו נכון וצריך להעלותו בזהירות ובהדרגה עד איזון
    יעוץ אינטרנטי אינו תחליף לטיפול רפואי, פני לרופא המשפחה, ועפ עצתו למומחה ברפואה פנימית ואו אנדוקרינולוג - לבטח אחד מהשלושה יהיה זמין לטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו