כולסטרול גבוה והומוגלובין נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול גבוה והומוגלובין נמוך
    חיילת
    13/07/2010

שלום יש לי כולסטרול 234.2, HDL:75.6, VLDL:48.9, TRIGLY:244.5
    הדיאטנית המליצה לי להוריד את המתוקים מאפים וכל הדברים האלה למינהם, בנתיים זה רק עולה לי מה אפשר לעשות?
    פעילות גופנית כרגע אני לא יכולה לעשות..
    יש לי גם הומגלובין נמוך 11 וחומצה פולית נמוכה 3.8 הביאו לי כדורים לשניהם ביחד אבל יש בזה לקטוז ואני רגישה החליפו לי לכדורי ברזל וזה עושה לי עצירות..
    מה אני יכולה לאכול כדי להוריד את הכולסטרול ולעלות את ההומגלובין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף עוד משו..

חיילת
    13/07/2010

אני לוקחת גם גלולות מסוג דיאנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיילת

ד''ר אופיר אביזהר
    13/07/2010

בפרופיל שומני הדם הסטיה מהנורמה היא בטריגליצרידים. הסטיה אינה קשה בצורה שמחייבת טיפול תרופתי והטיפול הוא אכן הטיפול שקבלת - תזונה עם פחות פחמימות פשוטות - סוכר, בצקים וירידה במשקל אם יש השמנה.
    חוסר ברזל נפוץ בבחורות צעירות, עקב המחזור. העזרי בדיאטנית לגבי מזון עשיר בברזל. לגבי תוספי ברזל - יש הרבה סוגים בשוק, ניתן לנסות כזה או אחר לפי מה שמתאים וטוב לך. עצירות היא תופעת לואי שכיחה של הרבה מהתכשירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו