מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרול גבוה והומוגלובין נמוךחיילת13/07/2010
שלום יש לי כולסטרול 234.2, HDL:75.6, VLDL:48.9, TRIGLY:244.5
הדיאטנית המליצה לי להוריד את המתוקים מאפים וכל הדברים האלה למינהם, בנתיים זה רק עולה לי מה אפשר לעשות?
פעילות גופנית כרגע אני לא יכולה לעשות..
יש לי גם הומגלובין נמוך 11 וחומצה פולית נמוכה 3.8 הביאו לי כדורים לשניהם ביחד אבל יש בזה לקטוז ואני רגישה החליפו לי לכדורי ברזל וזה עושה לי עצירות..
מה אני יכולה לאכול כדי להוריד את הכולסטרול ולעלות את ההומגלובין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף עוד משו..
חיילת13/07/2010אני לוקחת גם גלולות מסוג דיאנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיילת
ד''ר אופיר אביזהר13/07/2010בפרופיל שומני הדם הסטיה מהנורמה היא בטריגליצרידים. הסטיה אינה קשה בצורה שמחייבת טיפול תרופתי והטיפול הוא אכן הטיפול שקבלת - תזונה עם פחות פחמימות פשוטות - סוכר, בצקים וירידה במשקל אם יש השמנה.
חוסר ברזל נפוץ בבחורות צעירות, עקב המחזור. העזרי בדיאטנית לגבי מזון עשיר בברזל. לגבי תוספי ברזל - יש הרבה סוגים בשוק, ניתן לנסות כזה או אחר לפי מה שמתאים וטוב לך. עצירות היא תופעת לואי שכיחה של הרבה מהתכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)