מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה!!יעל21/07/2010
שלום שמי יעל ואני בת 28. סובלת באופן כרוני כבר מספר רב של חודשים מכאבי ראש ופנים, מנשימה לא מספקת, מנשירת שיער, מכאבי שרירים ומליחה מרובה. אני ממש מיואשת...
בבדיקות דם האחרונות שביצעתי היו מס' ערכים חריגים:
1. (EBV VCA_IgG :134 (0.01-20 כאשר (0.01-20) 3 :EBV VCA IgM
MCHC :32.5 (33-37) .2
CHOLESTEROL :224 (100-200) .3
VITAMIN D (25-OH) :19.9 (30-100) .4.
אשמח מאוד לקבל מידע עליהם ובנוסף לקבל ממך ייעוץ כיצד לבדוק ממה נובע המחסור בויטמין D והמחסור בהמוגלובין, למשל איזה בדיקות נוספות כדאי לבקש מרופא המשפחה שלי.
המון המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר אבישי אליס21/07/2010הממצא האוביקטיבי היחיד הוא חסר בויטמין D, דבר שכיח במקומותינו
יש להגביר צריכת דברי חלב העשירים בויטמין D וחשיפה זהירה לשמש וקוב לוודאי שיש ליטול גם תוספת ויטמינים
כל שאר הבדיקות תקינות
היתה לך חשיפה בעבר ל EBV
אין הסבר בתוצאות למרבית התלונות
הפתרון הוא בשיחה ובדיקה עי רופא המשפחה ולא בבדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)