מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת הנשיקה?מיכל10/08/2010
שלום,
לפני 10 שבועות חליתי במשהו שהוגדר ע"י מספר רופאים כוירוס (בחילות, חולשה וכאבים בגוף)
מאז אני עדיין לא מרגישה טוב ויש לי מדי פעם התקפים של חולשה, כאבים ובחילות. המצב שלי השתפר באופן ניכר בשבועיים האחרונים.
כל בדיקות הדם שלי תקינות
ואלה תוצאות הבדיקה של מחלת הנשיקה: (EBV )
VCA IgM: גבולי
VCA IgG: חיובי
EBNA IgG: שלילי
האם אפשר לדעת בוודאות שחליתי ואני בשלבים הסופיים של המחלה?
ואם לא, איך אפשר להסביר את העובדה ש- EBNA שלילי? הבנתי שהוא אמור להיות חיובי אם מדובר במחלה שהיתה בעבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר אבישי אליס11/08/2010יתכן ואת בשלב בו הנוגדנים נוצרים
ויתכן והתשובות שהתקבלו מראות עליית נוגדנים לא ספציפית
יש לחזור על הבדיקות בעוד מס שבועות ובהתאם להחליט
השאלה היא איך הרגשתך והאם את מבריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות נוספות
מיכל11/08/2010מה הכוונה בעליית נוגדנים לא ספציפית? הבדיקה בודקת נוגדנים ספציפיים, לא?
אני חשבתי שהנוגדנים עלו בתחילת המחלה ועכשיו הם בירידה, אחרי 10 שבועות. יכול להיות?
הרגשתי הרבה יותר טוב בימים האחרונים אבל עכשיו שוב יש התדרדרות קלה...
לאיזה שינוי אני צריכה לצפות בבדיקות הדם הבאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד''ר אבישי אליס14/08/2010גם הספציפיים יכולים להיות לא ספציפיים כשישנה עלית נוגדנים כללית
באשר למהלך הקליני, הוועצי ברופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה ו..
מיכל15/08/2010מה יכולה להיות הסיבה לעליית נוגדנים לא ספציפית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)