מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שתןמיידלה13/11/2007
שלום,
אני בהריון שבוע 9 ובדיקת שתן התקבלו התוצאות הבאות:
שתן- מיקרוסקופיה
Leucocytes (U)/Field | Leuco/F | *2
|
Mucous (U) | | +++
|
Squamous Epithelial Cell | | ++
|
התוצאות בשתן כללי נראות טוב רק לגבי זה אין לי מושג. אציין רק שעשיתי את הבדיקה הזו לאחר שבבדיקה הקודמת התקבלה הערה של "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים"
מה התוצאות אומרות?
תודה מראש על התשובה,
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת: התרבית יצאה שלילית
מיידלה13/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ד''ר אופיר אביזהר13/11/2007שלום שרון,
אם הבנתי נכון את שכתבת - נראה לי שאין בעיה.
חשוב שהגינקולוג שעוקב אחריך יהיה מודע לכל בדיקותיך.
חשוב לזכור שבדיקת שתן מומלץ לקחת מאמצע הזרם ולא כולל תחילתו, כדי למנוע זיהום חיצוני של הבדיקה.
בהצלחה,
ד"ר אופיר אביזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
מיידלה13/11/2007הרופא שלי יהיה רק ביום חמישי ורציתי פשוט לדעת אם אפשר לחכות עד אז ..
לגבי הבדיקה - אכן חיכיתי מעט ולא נתתי מתחילת השתן.
אשמח אם תגיד לי מה לא היית בטוח שהבנת נכון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ד''ר אופיר אביזהר14/11/2007את יכולה לחכות ליום חמישי.
ד"ר אופיר אביזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)