ממצאים מדאיגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאים מדאיגים
    עידו
    28/08/2010

שלום

אני בן 38 ובדרך כלל בריא. בבדיקת דם שגרתית נמצא כי יש לי חלבון גבוה בדם (8.9 כאשר המקסימום הוא 8.3). בדיקות נוספות הראו אמבולין תקין אך גלובולין גבוה מהנורמה. הרופא נתן לי בדיקות דם נוספות ואלו התוצאות. הופניתי להמטולוג אליו יש לי טור רק בעוד חודש. אני מאד מודאג מהממצאים. רופא המשפחה מסרב למסור לי מידע נוסף, הוא רק אומר שעל פי התוצאות כרגע לא נראה כי מדובר במשהו ממאיר, אך הוא אינו מומחה ולכן אני נשלח להמטולוג להמשך בירור. בינתיים קיבלתי בדיקות דם נוספות שעדיין נמצאות בתהליך. מה פשר התוצאות של הבדיקות שצרפתי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאים מדאיגים

הוספת תגובה

• עידו

ד''ר אבישי אליס
    29/08/2010

הבדיקות תקינות, אין לך מחלה מסוכנת. העליה בחלבונים לסוגיהם אינה בעלת משמעות.
    חכה להמטולוג בשקט ובבטחה והיה רגוע!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר

עידו
    30/08/2010

בינתיים קיבלתי תוצאות של בדיקה נוספת -אלקטרופורוזה של חלבונים, ונראה שכל הערכים בה תקינין (חלבוני אלפא 1 , 2 בטה וגמה נמצאים כולם בתחום הנורמה של המעבדה, אף על פי כי סה"כ החלבון חורג במעט מהנורמה (8.4 במקום 8.3). אם אני מבין נכון כל ארבעת החלבונים הנ"ל הם שרשראות כבדות. נראה שהחריגה אצלי היא רק בקלות.. טוב, נמתין להמטולוג. בינתיים ברשותך שאלה אחרונה, האם כדאי לפנות לרופא מיעץ מתחום האימיונולוגיה בנוסף להמטולוג? קיימת אפשרות דרך כללית מושלם. לא ברור מדוע רוםא המשפחה בחר להפנות אותי להמטולוג ולא לאימיונולוג..

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו